lauantai 15. lokakuuta 2011

komiikkaa ja mahtavaa seuraa

Eilen oli ihan huippupäivä :)
Katja tuli tänne meille Saloon koko illaksi, ja käytiin katsomassa Ismo Leikolan stand-up -show tuossa Teatteri Provinssissa. Musta olis kiva käydä useemminkin teatterissa, stand-upeissa ym., mutta harvemmin on rahaa lähteä, varsinkaan Maken kanssa kahdestaan, joten oli tosi kiva kun Katja sanoi lähtevänsä mun kanssa tuonne :)

Katjaan tutustuin itseasiassa hänen kissablogi Mauskiksen kautta, ja ihastuin tietysti hänen komeisiin norskipoikiin :) Hiljattain kävi ilmi, että hän opiskelee Salossa, ja koska Katja mm. halusi nähdä mun kissat, ja mä ehdottomasti halusin tutustua Katjaan, niin sovittiin ihan deitit :) Molemmilla taisi olla vähän perhosia masussa, jännittäjätyyppejä kun ollaan, mutta juttua riitti koko illaksi (ja helposti enemmänkin) ja huomasin, että meillä on itseasiassa tosi paljon yhteistä. Tai oikeastaan jo blogimaailmasta sain sen käsityksen tytöstä, että tunnutaan melko samanlaisilta, ja siksi tuntuikin että tultaisi tosi hyvin juttuun.

Juotiin tässä meillä kahvia ja syötiin lämpimiä voileipiä siinä alkuillasta, ja meillä oli liput ostettuina siihen Ismo Leikolan klo 19 näytökseen. Katja ei ollut aiemmin nähnyt Ismon esityksiä, ja tykkäsi kovasti. Mulle esityksessä oli vissiin yksi aiemmin kuultu sketsi, sekä yksi tuttu laulu. Mutta ei haitannut mitään, oli ihan sairaan hauskaa, ja posket oli kyllä kipeät näytöksen jälkeen :)


Alunperin meillä oli suunnitelmana vähän ryypiskellä täällä, kun Katja olisi päässyt koulukaverinsa kyydissä Saloon, mutta lopulta Katja joutuikin tulemaan autolla, joten suuremman luokan pämppäämiset piti tällä kertaa jättää välistä. Se ei kyllä ollut muutenkaan se deittien pääpointti, ja itseasiassa tää oli tosi kiva näin. Mähän olen jo pitkään valittanut kun aina pitäisi muka ryypätä, jotta olisi hauskaa, ja vaikka selvin päin aluksi varmaan jännittikin vähän enemmän kuin jos olisi ollut pienessä sievässä, niin ainakin mulla oli niin mukava ilta, että ei siihen mitään viinaksia olis tarvinnutkaan. Eikä oo krapulaa ;)
Hetken aikaa meillä tosin oli suunnitelmissa ton Leikolan jälkeen mennä tohon Hoodiin parille, ja katsomaan Klamydiaa, ja kävin huoltikselta ostamassa blandistakin, mutta yhden drinksun juotuani ei tehnytkään mieli enempää, saati sitten lähteä baariin ja maksamaan yhteensä 17€ bändistä jota mua ei kiinnosta nähdä. Ihan kiva, että Katja oli oikeastaan samaa mieltä, eikä sitäkään huvittanut lähteä :) Leikolan jälkeen sitten juteltiin tässä meillä vielä muutama tunti, kunnes Katja lähti ajelemaan takaisin kotiin päin.

Täytyy sanoa, että oli mun mielestä oikein onnistuneet ensitreffit :D Juttu tosiaan luisti hirmu hyvin (enpä oo pitkään aikaan jutellut ääntäni käheäksi), löydettiin toisistamme paljon samankaltaisuuksia, naurettiin Leikolan showssa poskemme kipeiksi, oltiin selvin päin, ja kerrankin mun vieraana on ihminen, jolla on omassa kodissa yhtä paljon kissankarvaa kuin meillä, jolle siis tällainen valkoisen karvapeitteen omaava nukkamatto kaikki on ihan normaalia, heh :D Makekin kysyi, että "tarkottaako tää sitä, että tänään ei tartte imuroida? jess!"
Katjaan oli ihana tutustua paremmin, ja ihan ehottomasti otetaan uusiksi, koska Johnny Deppiä esim. pitää päästä vielä kuolaamaan :)
Kiitos Katja <3

2 kommenttia:

 1. Hei kiitos vaan ittelles :)) <3
  Oli huisin kiva ilta ja ei tosiaan mitään alkoholia tarvinnu, kun juttu luisti muutenkin hyvin.
  En mitään krapulaa olsikaan tälle päivälle tarvinnu, kun piti mennä tontille reeraamaan jotain huisin tärkeetä (keräämään roskia..) jo heti aamusta. :)
  Ehdottomasti uusiksi joku samankaltanen iltama, vaikka justiin niiden Depp-leffojen parissa (voin ottaa oman kuolaämpärin sitten mukaan, ettei teille tuu mitään vesivahinkoa sinne ;D)

  VastaaPoista
 2. Katja, itseasiassa meillä kyllä piisaa noita ämpäreitä, että älä turhaan mukanas raahaa ;D

  VastaaPoista