maanantai 10. lokakuuta 2011

kattihaaste #3: laatikot

Kattihaasteen kolmantena aiheena on laatikot. Kissat tunnetusti rakastavat kaikenlaisia laatikoita, erityisesti pahvisia sellaisia, ja niin tekevät meidänkin mussukat. Kaikki ovat innoissaan kun kotiin tulee uusi pahvilaatikko, mutta kaikkein rakastunein laatikoihin meillä on Nuno. Tai ainakin siitä on eniten laatikkokuvia :) En millään osannut valita vain yhtä kuvaa, joten tässä tulee useampi kuva, laatikko ja kissa.

Nuno katselee telkkaria
Ei haittaa, vaikkei laatikkoon mahtuisi kokonaan :)

Zooplussan laatikot on aina erikoisjänniä!

Laatikon reunoista näkyy, että Nuno tykkää tehdä niistä myös järkyttävää, koko kämpän täyttävää pahvisilppua


Kuljetuslaatikotkin ovat kovassa suosiossa


Nikki hattuhyllyn hattulaatikossa

Nuno ja Nunon asennot

8 kommenttia:

 1. Tosi hauskoja kuvia. :D On nuo kissat pöhköjä, mutta silti niin ihania. <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Meidänkin kissat menee jokaiseen laatikkoon mitä löytyy ja myös pahvilaatikoita on kiva silputa täälläkin suunnalla.. eli toisinsanoen kaikki pahvilaatikot pitää aina piilottaa kissoilta, koska en aina jaksa siivota niitä silppuja ja varsinkin keskellä yötä se on tosi ärsyttävä ääni, en saa yhtään nukutuksi xD Minni tiputtaa hattuhyllyn laatikot aina lattialle ja menee niihin nukkumaan.. kiva herätä aina kauheeseen kolinaan ja aamusti heti kun herää niin kerätä kissankarvaiset tavarat takaisin laatikoihin..

  VastaaPoista
 3. Variaznel, sanopa muuta <3 :)

  Leena, joo, toi pahvisilppu on kyllä superärsyttävää. Vielä kun siihen kuolaseen pahvinpalaan takertuu kaikki lattialla vilisevät karvapallot, niin ne on tosi ihania. Yleensä mä jätän uuden pahvilaatikon kissoille about viikoksi kun ne niistä niin tykkää, mutta viime perjantaina kun Zooplussalta tuli pari pakettia, niin ne pistettiin kyllä läjään samantien.

  VastaaPoista
 4. Ei mikä ihana Nuno tuossa viimisessä <3 Mein karvavarvas-Armas kanssa aina keimailee tuommosissa venkura-asennoissa. Ja Onni on kamala pahvinaattori - silppuaa laatikon hetkessä jos siihen on tilaisuus. Ei kiva, kun niitä on inohttava kerätä :D
  Mut kyllä tein kissojen kelpaa, kun on laatikoita jokalähtöön :)

  VastaaPoista
 5. Katja, tällä hetkellä meillä ei tosin ole pahvilaatikoita ollenkaan, ei oo itseasiassa pitkään aikaan ollut. Ne vie tilaa, ja sitten mua tosiaan ketuttaa siivota sitä pahvisilppua koko ajan. Mutta kyllä ne yleensä saa pahvilaatikon kanssa leikkiä kun mulle tulee jostain joku paketti :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia. Meillä pahvilaatikot tulevat vasta pakkasilla suosioon. Nyt ollaan ulkona käydään vain sisällä.

  VastaaPoista
 7. Teilläkin on kissat olleet edellisessä elämässä gerbiilejä. Meillä Misse suikaloi kaikki pahvilaatikot suit' sait.

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! :) Meillä kans on ilon päivä, kun mulle tulee paketti. Laatikko tutkitaan heti, ennen kuin oon edes avannut sitä ja suurin ilo alkaa laatikon auettua. Varsinkin Maxi menee vaikka kuinka pieneen laatikkoon tai ainakin yrittää, jos ei mahdukaan. :)

  VastaaPoista