keskiviikko 12. lokakuuta 2011

you have a lovely blog -award

Tämäkin tunnustus on jo pyörinyt monissa blogeissa, itse sain tämän Heidiltä, kiitos muru :)


1. Lempiruoka: Siihen oikeaan kermaan tehty nakki- tai lihapullakastike ja itsetehty perunamuusi, jossa on mukavasti suolaa ja voita ;) Tämän takia mä en voi karpata ihan tositositiukasti, ja koska karppaushan on lähinnä elämäntapamuutos eikä mikään hetkellinen dieetti, niin en voisi kuvitella eläväni loppuelämääni täysin ilman perunamuusia. Siksi mun karppaus on siis aavistuksen joustavaa, ja saan luvan syödä muusia jos ihan valtavasti mieli tekee. (ps. kukkakaalimuusi NIIN ei oo sama asia)

2. Lempimakeinen: Punaiset hedelmäkarkit, paitsi ne yököt kirsikanmakuiset.

3. Lempiluettavaa: Jännitys, kauhu, sci-fi, fantasia. En kehtaa nimetä mitään yksittäistä kirjaa, kun luen kuitenkin liian vähän.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä (Heidin kyselyssä luki "lempipaikka käsitöille", mutta en ihan tajunnut sitä, lempipaikka tehdä niitä vai?): Askartelu, maalaus, puutyöt. Virkkauskin mahdollisesti, mutta oon tehnyt sitä vasta niin vähän aikaa. Tykkään eniten sellaisista käsitöistä, joissa saa monipuolisesti toteuttaa itseään ja tehdä vähän kaikenlaista.

5. Lempielokuva: Mm. Inception, Pan's Labyrinth, Rare Exports, Taru Sormusten Herrasta -trilogia, Perhosvaikutus, The Crow, Ihmemaa Oz, Big Fish, Leon, Pirates of the Caribbean (ja melko monta muuta Deppin leffaa), Lucky Number Slevin, Suljettu saari... Mä oon tosi pahoillani, mutta en mä pysty nimetä vain yhtä :P


Mä en oikein muista ketkä tämän on jo tehneet, ja montako tässä nyt pitää haastaa? :D
Haastan kaikki, tehkää pois x) Teillä on kuitenkin kaikilla ihanat blogit!

1 kommentti:

  1. Hahah, hyvä, että sä tajusit ton käsityö-jutun, mä en ees kattonu mitä mut haastanut oli laittanut, eli mä ton homman mokasin :D

    VastaaPoista