tiistai 18. lokakuuta 2011

uusia vauvasia

Nimittäin lohikäärmevauvasia :D Tai ei nuo mitään vauvoja kai ole... mutta mun vauvoja ;)
Oikeasti oon odottanut tätä pakettia ihan hullunkiilto silmissä, sillä ensin meni pari viikkoa taloudellisessa ahdingossa, jonka jälkeen vasta sain nuo tilattua, ja sitten vielä paketin saapumisessa meni kaksi viikkoa, mikä on mun mielestä aika paljon, vaikka/kun tulee Briteistä. Mutta ovat kaiken odotuksen arvoisia <3 Nämä saattaa olla ehkä ainoita, joiden takia erityisesti shoppailulakko on vaarassa. En tiedä voinko odottaa ens vuoden puolelle että saan tilattua lisää.
Nämä ovat siis Nemesis Nown lohikäärmeitä, mutta ovat aika pieniä ja kevyitä, ja olivat tosi edullisia. Saapuivat Forbidden Path -nimisestä nettikaupasta.

"Galeru" by Nemesis Now

"Drachenstein" by Nemesis Now

"All Mine!" by Nemesis Now

Vaikka noi on kaikki ihan mielettömän kauniita, niin erityisesti All Mine! vei mun sydämeni. Musta on kiva, kun lohikäärmefiguurilla on kita kiinni :D Yleensä ne kuvataan aina kita apposen ammollaan, ja joskus hammasrivistö näyttää tosi rumalta. Ja näissä kaikissa lisäksi tykästyin noihin pitkiin sarviin, mulla ei aiemmin ole näin sarvekkaita ollutkaan.
Tulevaisuudessa tulee varmaan hankittua joku parempi lasivitriini näille, jos näitä nyt paljonkin meinaa siunaantua, nyt ne vain hukkuu tuonne tummaan vitriiniin lasien keskelle.

*rakkaus*

10 kommenttia:

 1. Voi apua mikä kaunokainen tuo All Mine on! <3 Taitaapi käydä niin, että pistän itsekin tilausta kyseiseen paikkaan.

  VastaaPoista
 2. Voikun ihania! Toi vika on kyllä ihanin <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun jotkut ymmärtää mun hypetystä <3 :D
  Annoin jokaselle pienen pusun kun otin ne paketeistaan ulos... [insert tähän punasteleva hymiö]

  VastaaPoista
 4. Aww :D Itsekin suukottelisin näitä vaan jos omistaisin yhtäkään! Tahtoisin myös Dream Guardianin All Minen lisäksi, mutta se on aika kallis tähän rahatilanteeseen vielä. Dream tässä http://forbiddenpath.co.uk/Dream-Guardian-Dragon-Figurine-275cm-P1936317.aspx Silkkaa rakkautta ensisilmäyksellä. :3

  VastaaPoista
 5. Revenoaris, joo, oih ja voih! Aivan ihana :) Noi isommat ja painavammat Nemesiksen kärmekset onkin sitten vähän hintavampia, mutta niin namusia, että pakko niitäkin on saada :) Tällä hetkellä mulla on vain yksi tuommoinen isompi yksilö. Mäkin olen tehnyt tonne sivuille jo oman wishlistin, ja kuolailen niitä nyt niin kauan kunnes sorrun ja tilaan x)

  VastaaPoista
 6. Mulla on siis ennestään ainoastaan tuo Chameleon: http://forbiddenpath.co.uk/Chameleon-Dragon-18cm-P1922029.aspx, ja sekin on tuommoinen välimuoto, ei ihan yhtä kallis kuin noi kalleimmat. Mutta painoa sillä on ihan mukavasti kyllä.

  VastaaPoista
 7. Voieii miten ihania <3 Varsinkin tuo viimeinen. Parempaa rahatilannetta odotellessa.. Huoh.

  VastaaPoista
 8. Voi :D Ihania pikku vaaveja <3

  VastaaPoista
 9. Tuo alimmainen on aivan ihana ! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos teille tytöt :) Tai en mä tiedä kuuluuko tässä kiittää vai mitähäh... :D Mutta eniveis.
  Vähän jo sormet syyhyää klikkailemaan uusia vauvoja ostoskoriin ;D

  VastaaPoista