keskiviikko 12. lokakuuta 2011

bpal -tuoksuja ♥

Ää! En millään malttanut olla tekemättä tätä postausta, vaikka mun piti kirjoittaa tämä vasta kun mulla on näistä jotain järkevää sanottavaa ja tutkimustuloksia x) Mutta.

Taannoin MothMouth onneksi teki postauksen firmasta/nettikaupasta nimeltä Black Phoenix Alchemy Lab ja sen tuotteista (BPAL). En ollut koskaan kuullutkaan tuollaisista tuoksuöljyistä, ja kun menin tsekkaamaan BPALin nettikaupan, niin fiilis oli lähinnä kuin lapsella karkkikaupassa, kaikkihetimullenyt!
Ensinnäkin tuoksuöljyjen nimet ja teemat on aivan upeita, mutta tuoksukuvausten perusteella kaikki myös tuoksuvat herkullisilta :D Ja kun katsoo tuota tuoksujen määrää, mikä nettisivuilla on, niin miten tuosta koskaan voi valita mitkä haluaa? Paitsi valitsemalla kaikki?
On ollut tosi hyvä idea firmalta laittaa myyntiin Imp's Eareja, eli tuollaisia millilitran koeputkiloita, joita saakin sitten kuusi lähes yhden sellaisen isomman 5ml pullon hinnalla. Halusin noita "imppejä" aika monta, enkä raaskinut sitten yhtäkään isompaa pulloa tilata imppailematta (:D), joten tilasin siis nuo kuusi imppiä, ja kaksi tuli kaupanpäälle.

Kaikkia ehdin jo kapselista nuuskuttelemaan, ja vain pari oli sellaista, jonka tuoksu ei miellyttänyt tuolla lailla imppailtuna. Mutta meinaan kyllä laittaa nyt yhtä tuoksua joka päivä iholle asti, usein kun iholla tuoksut saattavat tuoksua ihan eriltä kuin suoraan pullosta. Näitä todellakin riittää vain pieni tippa, sillä yhtä imppiä avatessani kapseli hieman pillasi tuota öljyä mun sormelle (siis lähinnä pisaran verran), ja musta tuntui että koko kämppä tuoksui siltä sen jälkeen :D Sormi itseasiassa vieläkin muutaman pesun jälkeen tuoksuu sille, joten en ehkä pariin päivään voi tehdä näillä empiiristä tutkimusta :D


Poisoned Apple - "A perfect, lovely, gleaming red apple whose sweetness masks a swirl of narcotic opium, oleander and hemlock."
Itseasiassa tuohon tuoksukuvaukseen se on kiteytetty loistavasti. Ensin tuoksui todella vahvalle ja kirpeälle omenalle, mutta iholla tuoksuu paljon makeammalle ja lempeämmälle, mutta kuitenkin särmikkäälle :) Isompi pullo menisi heittämällä tilaukseen.

Snake Oil - "By far, our most popular scent! Magnetic, mysterious, and exceedingly sexual in nature. A blend of exotic Indonesian oils sugared with vanilla."
Mulle tulee tästä etäisesti mieleen joku partavesi, mitä mun isä aina ennen käytti :D En ihmettele, että on suosittu tuoksu, on tosin melko tavanomainen verrattuna joihinkin näihin muihin. Hyvä tuoksu kuitenkin.

Dragon's Blood - "Powerful, commanding, blazing with strength."
No tuo kuvaus ei kyllä sano niin mitään, mutta tämä oli ehkä suosikkini näistä (vaikka olikin muihin verrattuna aika tavallinen), ja isompi pullo menee ehdottomasti tilaukseen! BPALin foorumilla tätä oli kehuttu tosi paljon, ja siksi valitsin tämän tuosta Dragon-sarjasta. Tuoksu on ainakin mulle tuttu jostain eteerisestä öljystä tai suitsukkeesta, mutta en nyt millään saa päähäni mikä kasvi mahtaa olla kyseessä...

Bewitched - "Deep, luscious green and berry scents that evoke images of woodland witchcraft and the raw power of nature: blackberry, sage, green tea, wild berries and dark musk."
Kyllä, tämä tuoksuu metsältä :) Ihanan luonnonläheinen, tykkään paljon.

Nocnitsa - "Also known as Krisky, Plaksy and Gorska Makua, she is a nightmare spirit, the Night Hag of the Woods, who haunts Polish, Russian, Bulgarian and Slovak children during the darkest hours. The only protection against her torments is a circle drawn around a child's cradle with a knife, or an axe or protective poppet hidden under the floorboards beneath where a child sleeps. Her scent is that of a lightless fir wood, nighttime air, wet forest mosses and upturned earth."
Tämä tuli kaupanpäällisinä. Jännä juttu muuten, että kun noita tuoksukuvauksia lukee ensin, niin eihän tuosta juurikaan saa käsitystä, kyllä se pitää haistaa itse. Mutta tuo Nocnitsa tosiaan tuoksuu täsmälleen tuolle. Ensinuuhkaisulla en juurikaan pitänyt, mutta äsken kun haistelin uudestaan, niin tämähän on oikeastaan aika hauska ja kirpakka tuoksu. Mielestäni voimakas ja naisellinen.

(availen täällä uudelleen noita imppejä, ja Make tuolta keittiöstä huutelee että ne tuoksuu sinne asti :D)

White Rabbit - "Strong black tea and milk with white pepper, ginger, honey and vanilla, spilled over the crisp scent of clean linen."
Tämäkin oli ensinuuhkaisulla liian voimakas, ja petyin vähän, sillä olisin hirveästi halunnut että White Rabbit tuoksuisi hyvältä! Mutta taas kun uudestaan impin avasin, niin se ei enää tuoksukaan ollenkaan liian voimakkaalta, ja tuo tuoksuyhdistelmä on lähinnä jännittävä ja erikoinen :) Pyörrän siis alkuperäisen mielipiteeni ja pettymyksen!

Eclipse - "All the glory, warmth and majesty of the sun - darkened. A delicious blend of bitter almond, vanilla, frankincense and heliotrope, with a drop of cinnamon."
Tämä oli nähtävästi näistä ainut, josta en pitänyt lainkaan ensinuuhkaisulla. Tuoksu haisee ihan liikaa mantelilta, tai pikemminkin joltain ällöltä mantelilikööriltä, jota en voi sietää :( Sitäkin onnistuin äsken avatessani pillaamaan sormelle, ja nyt siitä on jo pahimmat manteliliköörikäryt haihtunut ja jäljelle jäänyt oikeastaan vain mukava yhdistelmä noita tuoksuja, joista lämmin kaneli ja vanilja tulee voimakkaimmin esiin. Että ei ehkä sittenkään ollut pettymys! :) Tästähän voi tulla ihan lempparitalvituoksu vielä.

All Night Long
Tämä oli kaupanpäällistuoksu, ja olisikohan joku vanhempi kausituoksu kyseessä, koska ei ainakaan omiin silmiin sattunut tuolta nettisivuilta. Tuoksuu voimakkaan kaneliselle ja pähkinäiselle, lämpöisyydessä haastaa kyllä talvituoksuna tuon Eclipsen ;) Ovat melko samantuoksuisia, mutta tässä ei ollut sitä kamalaa manteliliköörin ensituoksua.


Että jälleen uusi BPAL-fani ilmoittautuu! En tosin usko, että näitä voisi kokeilla ilman faniutumista. Kunhan noista miljoonasta tuoksusta ne omansa löytää, niin aivan varmasti se melko hintava 5ml pullo on hintansa väärti, koska tätä todellakin riittää vain yksi tai kaksi tippaa iholle.
Varoituksen sananen kuitenkin, että kannattaa varata tilaukselle aikaa saapumiseen kuukauden verran. Heillä menee tilauksen käsittelemiseen ja pakkaamiseen 2-3 viikkoa, ja kun rapakon takaa tulee, niin viikon verran vielä postitusaikaa. Sinne oli mm. tullut halloween-tuoksuja, joita en enää todennäköisesti saisi halloweeniksi. Eiku ainiin, mähän olin shoppailulakossa... Itse tilasin 14. syyskuuta, ja ne saapuivat mulle tänään, 12. lokakuuta.

5 kommenttia:

 1. Minnuukin kiinnostaa nämä, mutta hinta epäilyttää.. Tuliko noille paljon postikuluja? :)

  VastaaPoista
 2. chrissie, postareita näille tuli vähän reilu 10€, yhteensä maksoivat siis 27€. Jos siis mahdollista niin kannattaa tilata vaikka kaverille kans, tosin nyt en oo kyllä ihan varma miten noi postarit määräytyy. Jos painon mukaan, niin noi impithän ei paina paljon mitään, niitä voinee ihan huoletta tilailla enemmänkin kerralla jos vaan on varaa.
  Mulla on seuraavat kuusi tuoksua kirjattuna ylhäällä, jos sitä sitten kun ostoslakko päättyy... :)

  VastaaPoista
 3. okei, kiitos kun vastasit ^^

  VastaaPoista
 4. hennii!! sä olet tilannut näitä! mä haluan kanssa, nythetimullekaikki kanssa mentaliteetilla! tehdäänkö yhteistilaus, jos meinaat tilaa noita isompia pulloja? :) (ää, mä olen ihan huumaantunut noista tuoksuista pelkästään ton verbaalisen taidokkuuden ja en tiiä, jotenkin sen tunnelman vuoksi mikä noista aina huokuu...)

  VastaaPoista
 5. Anya, tehdään vaan yhteistilaus! Mutta mä oon shoppailulakossa loppuvuoden, joten menee vasta ensi vuoden puolelle :D :( Sillä välin voit kyllä tulla imppailemaan meille noita imppejä :) Ja btw. voitais kyllä oikeasti kohta nähä ja turista!

  VastaaPoista