sunnuntai 12. elokuuta 2012

oodi piknik

Täällä Salossa järjestettiin ilmainen Oodi Piknik ilmeisesti kymmenettä kertaa, ja kelikin oli mitä mainioin, niin lähdettiin katsomaan mikä siellä oli meininki. Siellä oli reggae- ja hiphop-painotteisia esiintyjiä ja muutamia DJ:itä, ja olinkin ensin ihan varma ettei Make suostu lähtemään sinne paskan musiikin pelossa. Onneksi itsellä ei ole hirveämmin musiikillisia rajoitteita, ja kyllä toi mieskin siellä näytti kuitenkin ihan viihtyvän. Olihan sillä sentään kaljaa ja pelikortit x)


Tosiaan lähinnä korttia pelatessa meni se piknik, ja kun miehiltä loppui kuuden jälkeen kaljat, niin lähdettiin lampsimaan kotiin päin. Mulla oli neljä siideriä mukana piknikillä, ja oltiin siellä kuitenkin nelisen tuntia, eikä tarkoitus ollut missään nimessä juoda humalahakuisesti, lähinnä vaan tissutella. Normaalisti en välttämättä tule edes hiprakkaan neljästä siideristä, vaikka ne joisi nopeamminkin, mutta tällä kertaa niistä tuli yllättävänkin iso hiprakka, eikä sitä sitten valitettavasti osannut jättää siihen...

Päivän todellinen tähti, joka varasti kaikkien huomion ja sydämet :)
Kotona syötiin pikaisesti, napattiin mukaan lisää juotavaa ja kitara, ja siirryttiin seuraavaan puistoon rautatieaseman viereen. En ollutkaan itseasiassa käynyt koko puistossa aiemmin :D Puistoon tuli illan mittaan sitten enemmänkin tuttuja naamoja, ja lopulta Make lähti ehkä yhdentoista jälkeen kotiin ja mä jäin vielä n. yhteen saakka hengailemaan puistoon. Muut kun lähti baariin niin minä lähin kotiin.

Oli kyllä tosi kiva päivä ja ilta, ja tutustuin muutamiin mahtaviin naisiin siinä samalla :)
Yöllä kotona en voinutkaan mennä suoraa päätä nukkumaan, kun maailma kieppui niin helvetisti ja oli superpaha olo, millaista ei ookaan ihan hetkeen ollut -.- Tänäänkään olo ei oo ollut mitenkään kaksinen, ja kaduttikin jonkun verran, että tuli se Saarenmaa-pullo vielä kiikutettua tonne puistoon, kun olis ihan hyvin voinut kiikuttaa sinne jotakin muuta :P Noh, semmosta se on... Ärsyttää vaan, kun krapulat vaan pahenee koko ajan, ja monta hyvää viikonloppupäivää menee pilalle kun joutuu maata vaan sohvalla krapuloissaan. Ehkä mä lopetan juomisen x)
No, ainakin joksikin aikaa, eipä nimittäin tän jälkeen oo pakottavaa tarvetta humaltua vähään aikaan.

Loppupäivä menee koomaillessa, koska Make ei jaksa mitään, enkä mä viitti yksinkään. Keskiviikkoon asti luvassa pelkkää harmaata, koska meillä ei oo varaa mihinkään (edes bensaan), ja keskiviikkona Make saa huiman kahden päivän palkan :D
Tai ei ehkä ihan pelkkää harmaata, koska ensi viikolla lanseerataan tuossa "mun" salilla muutama syksyn uutuusjumppa, ja huomenna luvassa on BalletFlow, sekä tiistaina Rennox, jota ennen ajattelin nyt vihdoin yli vuoden miettimisen jälkeen käydä kokilemassa BodyJamia. Sitten täytyiskin jo ostaa uusi kortti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti