keskiviikko 22. elokuuta 2012

uusi tukka

No niin, kampaajalla on käyty, ja muutos ei todellakaan ollut radikaali :P

Hiukset värjättiin syvänpunaisiksi ihan normi kestoväreillä, eli ei Elumenilla. Sekaan laitettiin tummanruskeita raitoja. Mulla oli pituudet jo valmiiksi kirkkaanpunaiset ja ihan hyvän väriset, ja lisäksi alimmat hiukset olivat vielä vähän tummemmat, joten valitettavasti siihen päälle värjätessä punaisen ja ruskean kontrasti jäi aika laimeaksi :/ Oisin suonut kontrastin olevan isompikin, mikä varmaankin olisi onnistunut sillä Elumenilla. Mutta ei se mitään, oon halunnut mennä tummempaan päin, ja nyt siihen sitten mentiin :)
Leikattiin kuivat latvat pois, kerrostettiin kevyesti, ja muotoiltiin otsis ja sivut.

Näistä hiuksista on kyllä melkein mahdotonta ottaa havainnollistavia kuvia, niin että mikään erottuisi, mutta yritin kovasti :D Kampaaja suoristi mun hiukset, mutta kokeilin kotona vielä löyhiä kiharoita. Otsatukka värjättiin alta myös tummanruskeaksi, ja se erottuukin kaikkein parhaiten, ja on mielestäni tosi pirteän näköinen :)
Otin samalla ripsien ja kulmien värjäyksen ja muotoilun, ja nyt näyttää naamakin vähän pirteämmältä :D Vaikka kuinka yritän kotona nyppiä kulmakarvat hyvään muotoon, niin en mä niitä koskaan saa yhtä hyviksi kuin mitä silloin jos joku toinen ne muotoilee.
Ostin mukaani myös punapigmenttistä hoitsikkaa, ja sain mukaani muutamia muotoilutuotenäytteitä.

Sisätiloissa salaman kanssa:

Ulkotiloissa salaman kanssa:Edit:
Ostin muuten tänään ystävältäni Jannalta uuden pitkähihaisen paidan. Siinä ei ole muuta kummallista kuin se, että se on väriltään vaalea laventelinliila! Make sanoi, että näytän ihan kirjastontädiltä, mutta virnistyksen leveydestä päätellen se olikin ihan hyvä juttu :D Paitaa ihmettelemässä:

4 kommenttia:

  1. Onpas nätti tukka. :) Hitsi kun sais tästä omastakin kuontalosta sellaisen, että se näyttäis ihan kunnolla punaiselta.

    VastaaPoista
  2. Vau, tosi kauniit nuo sinun hiukset! :)

    VastaaPoista