tiistai 7. elokuuta 2012

vogelin kasvilääkinnän nettikurssi

Lyhyt informatiivinen postaus.

Tuossa ekoilupostauksessani sivusin ohimennen kasvilääkinnän nettikurssia. A. Vogel on kasvilääkinnän pioneeri, ja instituutti järjestää silloin tällöin kasvilääkinnän nettikursseja kaikille kiinnostuneille. Kurssi on joustava, ja suoritetaan kokonaisuudessaan netissä, ja omaan tahtiin. Kurssin hinta on 200€, ja sen voi suorittaa tosiaan vaikkapa parissa viikossa tai parissa vuodessa.

A. Vogelin sivuilta voi lukea lisää.
Kurssin alkamisesta tulee sivuille infoa myöhemmin. Kurssille ilmoittautumisen voi hoitaa esim. kurssisivun rekisteröintilomakkeella.

Minähän jo tuossa keväällä hypin innoissani pitkin huushollia kun huomasin, että nettikurssi on alkamassa syksyllä :D Silloin en ollut vielä edes hakenut tuonne floristilinjalle, ja piti vielä nyt ihan kurssin järjestäjältä kysyä mahtaako kurssin opiskelu onnistua toisten opiskelujen ohessa, ja pitäisi onnistua juuri sen takia, että tuo nettikurssi on todella joustava. Eli syksyllä on tulossa hurjan paljon uutta informaatiota, mutta tuo kasvilääkintä kiinnostaa niin paljon, etten voi millään jättää sitä välistä.

Mars ilmoittautumaan, jos aihe kiinnostaa yhtä paljon kuin se kiinnostaa mua :)

1 kommentti:

  1. Ää, kun jostain ilmestys nyt ylimääräset 200 euroa, kuulostaa just sellaselta kurssilta mitä oon ettiny :D möh.

    VastaaPoista