tiistai 6. marraskuuta 2012

halloween 2o12

Tämän vuoden Halloween-bileet on nyt pidetty, ja tuntuivat nekin onnistuneen oikein hyvin :)
Odottelin tässä viikonlopun jälkeen pienen tovin, että sain myös Hillalta kuvia, nimittäin mun kameralla tuli otettua aika epätasavertaisesti kuvia ihmisistä :/ Ja lisäksi tajusin, että esim. musta ja Hennasta ei ollut otettu ainuttakaan yhteiskuvaa, ja baarissa hätäisesti otettu kuva musta ja Anyastakin epäonnistui -.- Pentele...

No mutta, vaikka moni tulijoista perui, niin oli meitä silti täällä yli kymmenen henkeä, mutta meinasi ensin vähän epätoivo tulla, kun moni oli tehnyt useampaa kakkua, piirakkaa ja leivosta, ja sitä ruokaa oli sitten melkein pienelle kylälle :D Mutta hyvin ne sitten oli kauppansa tehnyt, eikä aamulla niin hirveästi ollut sapuskaa jäljellä. Ja vitsi että oli hyviä leipomuksia kaikilla! ♥

Fiilis noin yleisesti oli oikein hyvä, ja oli kiva, että loppuillasta myös Maken kavereita tuli enemmän paikalle, koska alunperin mun tarkoitus tosiaan oli se, että kun järkätään Salossa, niin saataisi Maken kavereita bileisiin enemmänkin. Ei se sitten mennyt ihan niinkun suunnittelin, mutta onneksi sentään muutamia tuli, ja saatiin niillekin sitten maskit nassuun :)
Jossain vaiheessa käytiin tyttöjen kesken makkarissa tulkitsemassa riimuja, ja Anya totesi, että Hillasta tulisi varmasti mahtava noita :))
Booli kuulemma meni kaikilla muilla päähän paitsi mulla, ja olinkin koko illan melko hillityssä humalassa, mutta kiva vaihteeksi niin päin, eikä aamulla ollut ihan järjetöntä krapulahedaria kuten yleensä. Ihmiset oli jokseenkin omituisia, useampi käyttäytyi jotenkin itselleen epätyypillisesti, ja varsinkin yhden käytös herätti täällä vähän närää, mutta onneksi tappeluilta vältyttiin (vaikka meikä sitten yöllä räjähtikin), vaikka nekin ois olleet hyvin mahdollisia kun miettii ko. henkilön tilaa...

Asut oli tosi mahtavia :) Mua itseä hieman ärsyttää kun ihmiset sanovat etteivät muka keksi mitään asua, ja varsinkin se, etteivät halua pukeutua miksikään. Miksi ihmeessä?? Mun mielestä naamiaiset ja teemabileet on ihanaa hulluttelua, ja musta on ihanaa kun ihmiset jaksaa pukeutua ja panostaa :) Ja täytyy kyllä olla tosi mielikuvitukseton ihminen jollei minkäänlaista asua keksi, varsinkin kun sen ei koskaan tarvitse olla mikään täydellinen. Helpon (ja halvan, ellei jopa ilmaisen) kostyymin saa aikaiseksi ihan mistä vaan, ja jos ei muuta, niin laittaisi päälle vaikka pyjaman, tai rakentaa omista vaatekaapissa olevista vaatteistaan jonkun kokonaisuuden, mitä ei normaalisti käyttäisi. Tai jos miettii vaikka jotakin 90-luvun grungelookkia, Kurt Cobainia tms., niin onko sellainen lookki muka vaikea toteuttaa, häh? :D Mikalla ja Artullakaan ei ollut tullessaan asuja, mutta kummasti valkoisella puuterilla ja mustalla luomivärillä sai maskia aikaiseksi :D

Tänä vuonna en koristeluihin hirveästi panostanut, vaikka silti rahaa tuhraantui niihinkin aika paljon. Muutamat isommat hämähäkit ja lepakot pistin roikkumaan, lisäksi tein itse Halloween-kranssin oveen, kukkakimpun, kynttiläasetelmahässäkät, ja Make kaiversi ekaa kertaa kurpitsalyhdyn, josta tulikin tosi hieno! Niin ja pöytäliinat ostin myös. Osasyy tilpehöörin välttelemiseen ja palavien kynttilöiden vähyyteen oli se, että meillä oli tosiaan kissat mukana bileissä. Aika turhaa tuntui kuitenkin mun holhoaminen olla, nimittäin aika suuren osan ajasta kissat vietti makkarin rauhassa, ja vaan välillä kävivät muualla pyörähtämässä. Nikki taisi hetken makoilla vitriinin päällä, ja alkuillasta Nuno oli ihan yltiösosiaalinen ja halusi olla kaveri kaikkien kanssa :D Mutta ei tarvinnut pelätä, että joku talloo niiden päälle, ne söisi ruuat tai livistäisi parvekkeelle, vaan osasivat kyllä pysyä pois humalaisten tieltä x)
Ruokia oli kaikki vieraat tehneet itse, eli nyyttäriperiaatteella mentiin, mikä oli siinä mielessä kiva, että kaikki saivat vähän osallistua juhlien järjestämiseen, eikä pelkästään varsinaisella järjestäjällä mennyt hirveästi rahaa, aikaa ja vaivaa pelkkiin ruokiin.

Puoliltaöin lähdettiin Keikkamestaan, siellä oli Halloween-bileet ja Bill Skins Fifth ja Drop the Pilot soittamassa, mutta en tiedä kävikö kukaan edes kattomassa niitä, taidettiin aika tiiviisti pysytellä karaoke-puolella koko ilta. Pukeutuneille oli palkintona "pientä kivaa", mikä paljastui ilmaislipuiksi Amorphiksen uudenvuodenkeikalle, ja vitsi että olin happyhappyjoyjoy :D Meitsi sai sitten vielä jostain syystä ilmaisliput ens perjantain The 69 Eyesin keikalle, mikä sekin oli tosi mahtava juttu, koska mulla ei olis välttämättä muuten ollut varaa lähteä sinne juhlistamaan synttäreitäni. Makea ei kiinnosta Sixtarit, joten kysäisin Hennaa mukaani, toivottavasti pääsee :) Kiitos näistä Mussulle!
Ville oli karaokessa käynyt vetäsemässä Kissin I Was Made for Loving You:n, mutta helvetti, mä missasin sen kokonaan ollessani tupakalla tai jossain :( Kaikki oli kuulemma tullut lattialle bailaamaan :)

Mun asu oli seuraavanlainen:



Olin siis Irvikissa :) Hame ja korsetti mulla oli jo valmiiksi, korsettiin vaan vaihdoin nyörit. Liila toppi, bolero ja pinkit verkkosukkikset on eBaysta, liilat sukkikset Seppälästä, ja korvat, häntä, säärystimet ja rannekkeet Etsystä. Kaulakorun tein itse taikataikinasta ja samasta silkkinauhasta kuin korsetin nyörit. Koru oli kyllä ihan painajainen jo sitä tehdessä (Nuno rikkoi yhteensä kolme korua tuhannen päreiksi, mutta tämän yksilön sain sentään pikaliimattua kiinni), mutta illan aikanakin tuo koru meni vissiin kolmeen otteeseen rikki, ja baarissa ei ollut enää liimaa mukana x)
Tykkäsin itse tästä kokonaisuudesta ihan valtavasti, joskin meikit olisi voinut tehdä jollain muulla tapaa, välillä ne näytti tosi typeriltä. Mutta tuota virnistystä en olis millään pystynyt suuni ympärille maalaamaan, koska syödessä ja juodessa se olis koko ajan ollut ihan kamalan näköinen, ja lisäksi mulla on niin hirveä huulirasva-addiktio, etten olis pystynyt siksikään pitämään sitä hyvännäköisenä. Idea tuohon koruun tuli muuten Etsystä.
Btw, mä olen aina pitänyt Cheshire Catia Irvikissana, mutta sekä pari vuotta sitten julkaistussa piirretyssä (Disneyn juhlajulkaisu) että Burtonin versiossa se on suomenettu Veijarikissaksi... Mutta eikö se joskus aikoinaan ole ollut Irvikissa? o.O

Seuraa kuvapläjäys:

Kranssi

Koulussa tehty Halloween-kimppu




Oli suolaista piirakkaa, makeaa piirakkaa, banoffeeta, kinkkurullia, muffinsseja, kurpitsatriflejä, suklaasilmiä ja jauheliha-kanttarellitäytteisiä kesäkurpitsaleipäsiä. Nami!

Piraatti-Ville olis kai tarvinnut illaksi puujalan x)




Lumikille omenabooli oli kuulemma petollista :D





















Keikkiksestä löytyi Hatuntekijä-Sami :)

Sain myös muita lahjuksia, Arttu toi tullessaan pari kynttilälyhtyä, Anya toi pienen keraamisen kummituksen, jolla oli kissa olkapäällä, ja Hanne toi synttärilahjaksi vaiks ja mitä (lohikäärme-heijastimen, lohikäärme-riipuksen, hämis-kynttilänjalan, seittitabletin + seittilasinalusia sekä kynttilän) :D ♥



Olin kyllä taas niin fiiliksissä näistä bileistä ja meidän ystävistä ♥ Ihan parasta, kiitos kaikille!


PS: Juhlien jälkeen mielessä oli jo ainakin kymmenen uutta kostyymi-ideaa, eikä niiden toteuttamisessa varmaan jaksa kokonaista vuotta odottaa, niin täytyy funtsia jos pitäisi seuraavat naamiaiset jo vappuna :) Me Maken kanssa jo päätettiin keitä ollaan :)

5 kommenttia:

  1. Mun mielestä veijarikissa ja irvikissa on ihan sama asia. Luulen että ongelma johtuu eri suomentajista, itse miellän kisuliinin Irvikissaksi ja näin se on ja pysyy ikuisesti. Kivoja juttuja ootte saanu aikaseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin se on Irvikissa aina ja ikuisesti, olin ihan järkyttynyt että se nykyisin oiskin muka Veijarikissa... No, enivei x)

      Poista
  2. Mä tahdon niiin tommoset korvat mitkä sulla on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etsystä tosiaan löytyi, mä tosin tilasin korvat ja hännän settinä, mutta oli niitä erikseenkin :)

      Poista
  3. Mie tarttisin kans Irvikissa-kostyymin yksiin tuleviin kemuihin... Etsyyn siis. :D

    VastaaPoista