sunnuntai 11. marraskuuta 2012

väsynyttä juhlahumua

Ollaan jälleen vietetty synttäreitä, sekä mun että Nemon. Itsehän täytin jo 28 ja Nemo 2, joten vietettiin siis kolmekymppisiä :D

Mä kävin perjantaina Hennan kanssa katsomassa Keikkamestassa The 69 Eyesia. Bändi ei sinänsä kyllä kiinnosta kumpaakaan meistä, mutta mun oli tarkoitus mennä joka tapauksessa ikäänkuin kannatuksen vuoksi, mutta sen lisäksi sain sitten keikalle ilmaiset liput, ja lisäksi piti vähän edes päästä juhlistamaan synttäreitä. Siiderin voimin oltiin liikenteessä, mutta se sitten humahtikin päähän, että ihan selvinpäin ei kuitenkaan oltukaan.
Hirveä vaatekriisi oli, kun en halunnut pistää esim. korsettia, eikä mikään yhdistelmä tuntunut hyvältä. Lopulta päädyin housuihin, mutta kun en oo niin pitkään aikaan käyttänyt baarissa housuja (tai ollut ilman korsettiakaan), niin sekin pisti vähän kriiseilyttämään. Mutta ei se mitään, selviydyin silti :D


Muutama ensimmäinen biisi katottiin kohtalaisen läheltä, mutta kun ei tunne bändiltä juurikaan kuin ne hittibiisit, niin osa keikasta oli tosi tylsää kateltavaa ja kuunneltavaa. Mutta tupa oli täynnä jengiä, joten muut sitten fiilistelivät meidän puolesta sillä aikaa kun me ravattiin tupakalla. Loppukeikasta siirryttiinkin toiselle puolelle juttelemaan, ja Brandon Leen aikana mentiin katsomaan vielä loppukeikka. Ja Brandon Lee oli edelleen yhtä hyvä kuin se on aina ollutkin :) Uudempi tuotanto ei oikein kolahda, ja ne biisit mitä mainostettiin olevan uudelta levyltä... boring... Mutta Hennan kanssa vietetty ilta oli kiva, ja pääasia oli, että sain hyvän ystävän kanssa viettää synttäreitäni :) Keikan jälkeen lähdettiin samantien pois ja kotiin nukkumaan, ja ulkona oli niin perkeleen kylmä.




Lauantaiksi oltiin kutsuttu Maken äiti avomiehensä kanssa synttärikahveille, ja Seija toikin leipomaansa superihanaa porkkanakakkua tullessaan ♥ Sain myös lahjaksi hienon kissa-aiheisen ristipistotaulun.
Illalla Keikkiksessä oli soittamassa paikalliset Pyuria ja Sydobactia, ja sinne sain Makenkin mukaan Hennan lisäksi. Sydobactia ei ollut ihan mun juttu, laulaja varsinkaan, mutta Pyurialla olikin sitten tosi hyvä meininki. Kaveri soittaa bändissä rumpuja, mutta kumpikaan meistä Maken kanssa ei ollut aiemmin kuunnellut bändin musaa tai nähnyt keikoilla, ja molemmille kokemus oli nyt pelkästään positiivinen :) Kuulemma laulajakin oli vaihtunut, ja hänellä oli takana vain muutamat treenit, ja mun mielestä veti kyllä kuin olis Pyuriassa ollut aina. Harmi että salolainen yleisö ei taaskaan osannut arvostaa hyvää metallia :P
Mä olin siinä vaiheessa iltaa jo tosi väsynyt, ja olin sitä jo ennen baariin lähtöäkin, joten aneemisena tuli vaan istuttua pöydässä. Eikä siis tullut otettua yhtään kuviakaan.
Oli siis tälleen kolmenkympin korvilla aika väsyneet synttärit, mutta olipahan kuitenkin jotain :D


Nemolle ei nyt tänä vuonna järkätty mitään ihmeellistä, mutta perinteisen synttärikalakakun hän sai :) Tai tällä kertaa tein kyllä tytöillekin samanlaiset annokset: keitettyä seitä, lohi-Miamoria, malt cremeä, herkkutyynyjä ja maitorahkaa.





Viimeisen lomapäivän meinaan viettää Netflixin parissa Roswellia katsellen. Seuraava loma häämöttää vasta kuuden viikon päässä, ja sitä ennen onkin sitten melkoinen koulu- ja työrupeama. Vähän ahistaa jo etukäteen.

4 kommenttia:

  1. Musta kuusysit on tosi jees :) Just kävin kattooski niitä. Ihanat kisut saanu herkkuannoksia nami nami <3

    VastaaPoista
  2. Hei, jätin sinulle haasteen blogiini :)

    http://noyhtis.blogspot.fi/2012/11/haaste-to-do-lista.html

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana tuo ensimmäisen kuvan kissapaita! Muutenkin mielenkiintosen olonen blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nyt mulla rupes soimaan päässä Eläkeläisten Humppaava Jeesus :D

      Poista