tiistai 4. syyskuuta 2012

bpal madness osa 2 + muuta

Tänään saapui toinen BPAL-foorumilta ostamani tuoksuimp-paketti. Jälleen tuli myös kaupanpäällistuoksuja (3 kpl), pari teepussia, tarroja, sekä tuollainen hauska, ohut Fortune teller miracle fish, joka on siis jonkinnäköistä paperinohutta muovisekoitetta, joka rupeaa vääntelehtimään ja kääntyilemään kun sen asettaa kämmenelle :D Kalan liikkumistavat sitten tarkoittavat tiettyjä asioita. Mulle tästä oli hirveästi hupia, kokeilin sitä jo ennen kuin avasin itse tuoksupaketit :D Foorumilla on vissiin ihan tapana lähettää mukana joitakin yllärilahjoja, tai sitten mun kohdalle on sattunut vaan huomaavaisia myyjiä :) Mutta mä en ole tottunut tuollaiseen "lahjomiseen", niin oon ollut noista kovin otettu :)Ja sitten taas fiiliksiä tuoksuista!


Blood Pearl - "Lustrous, sanguine, soft and lavish: soft orris, blood musk, and coconut."
Pullossa tuoksuu makealle, muttei liian - pieni häivähdys kookospähkinää havaittavissa. Tuoksu ei tunnu merkittävästi muuttuvan iholla, mutta onneksi kuitenkin kookoksen tuoksu tulee iholla paremmin esille :) Tosi kiva, tykkään!

ChaosTheory VI Vanilla Series #516 - "From these bases (amber, frankinsence, vanilla) comes a new series of flowing, fragrant fractals that emanate from these three roots. Random combinations of oils have been added to every individual bottle, retaining their sensitivity to their initial component, resulting in a truly unique blend that swirls merrily around its core oil. This is an exercise in the joy of chance and uncertainty! Each is a one-of-a-kind, utterly random combination of scents, the composition of which is based on whim, mood and gut instinct."
Tämä tuli lahjaksi, limited edition -tuoksu vuodelta 2010. Jokainen tuoksu oli siis erilainen, koska tuoksuja yhdisteltiin täysin randomisti. Tämä tuoksuu tietysti hyvin voimakkaasti vaniljalta, mutta iholla esiin tulee myös karamelli ja ehkä kahvi... latte kenties. Mukavan makeahko "leivostuoksu" :)

Chimera - "The fiery, volatile scent of cinnamon, thickened by myrrh, honeysuckle, and copal."
Aluksi jälleen tosi vahva kanelintuoksu. Se hälvenee ajan myötä, jolloin tuoksuu enemmän ehkä sitten pihkalle... Sanotaanko että ihan jees, mutta ei missään nimessä suosikkini näistä lukuisista kanelintuoksuisista.

Desire - "The overwhelming agony of passion crystallized into a singularly dark and magnetic blend: bittersweet neroli, black patchouli and black musk, gilded by apple, bergamot, blood red rose, teak, and vanilla."
Tässä ensimmäisenä nenään pistää hedelmäiset tuoksut sekä patsuli. Melko vahva ja pistävä tuoksu, mutta kuitenkin miellyttävä ja raikkaan oloinen.

Eden - "This oil contains the innocence of the Garden, coupled with the Truth and Erudition found in the fruit of the Tree of Evil: fig leaf, fig fruit, honeyed almond milk, toasted coconut and sandalwood."
Jälleen pullosta lehahti tuttu manteliliköörin tuoksu, joka onneksi tosiaan iholla hälvenee :) Hunaja ja tuo paahdettu kookos tulee tosi selkeästi esiin. Yllättävä tuoksu, mutta lämmin, makeahko ja miellyttävä. Lempeä.

Half-Elf - "White sandalwood, beeswax, white tea leaf, oud, and a hint of sophisticated urban musk."
Tämä tuli kaupanpäälle, joskaan imp-pullossa on öljyä jäljellä vain vähän. Pullossa tuoksu tuntuu aika voimakkaalle, mutta iholla se ei tunnu tuoksuvan juuri miltään o.O Tuoksu on siis aika heikko, enkä nyt äkkiseltään osaa sanoa mikä siinä tuoksuu päälimmäisenä. Buu :/

Imp - "Devilishly playful: white peach, amber, golden musk and patchouli."
Myski ja patsuli tässä ehkä eniten tuoksuu, en valitettavasti saa kiinni minkäänmoisesta persikantuoksusta... Vähän jotenkin liian tavallisen tuoksuinen?

Mad Hatter - "A gentlemen's lavender-citron cologne unhinged by the feral pungence of black musk and a paroxysm of pennyroyal."
Makelle Hullua Hatuntekijää. Ei mitenkään räjäyttänyt tajuntaa kun pullosta haistoin. Maken iholla tuoksui tosi voimakkaalta ja kirpakalta.

Red (Fraggle Rock, decant) - "Sporty and energetic: sweet red currant, tangy cranberry, pink musk, and spicy pink pepper."
Tässä on kyllä tuota energiaa vaikka muille jakaa! Aivan ihanan pirteä ja punainen tuoksu. Voi hyvin uskoa, että jos aamulla tuntuu ettei jaksa nousta edes sängystä ylös, niin pelkästään tämän nuuskuttelu piristää :D Voi vitsi... menee varmaan iso pullo tilaukseen :)

Schrodinger's Cat - "A paradoxical scent experiment! - tangerine, sugared lime, pink grapefruit, oakmoss, lavender, zdravetz, and chocolate peppermint."
Tämä oli superihana tuoksu, hedelmäkarkkimainen olematta ällömakea. Laitoin tätä päälle puolenpäivän aikaan, mutta harmikseni jouduin toteamaan, ettei neljältä tuoksusta ollut juuri tietoakaan :/ Eli kestää hyvänä tosi vähän aikaa. Mandariini, lime ja laventeli osui nenään ensimmäisinä.

The Tree of Knowledge of Good and Evil - "Whiffs of cinnamon bark, almond, and spikenard surround a perfect fruit, whose scent is akin to a tamarind, with the grace of a fine grape, as warm and rich as a fresh fig, glistening red like pomegranate seeds, and as crisp as an apple."
Kaupanpäällistuoksu, josta en oikein saa kiinni. Kuvauksen perusteella tässä on "täydellisen hedelmän tuoksu", mutta jokin tässä mättää. Googletin tuon spikenardin, ja se näyttää olevan valeriaanan sukulaiskasvi, joten sehän sen taitaakin sitten selittää... Myös spikenardin tuoksun pitäisi houkutella kissoja, mutta enpäs itseasiassa näe yhtäkään... Jos ootte joskus haistanut valeriaanaa, niin ei tätä tuoksua kuitenkaan pelätä tarvitse, tää ei haise hikisukilta ja kissankuselta :)))
PS: Useamman minuutin tätä tuoksua ihmetelleenä se tuoksuu nyt paremmalta, ja se epämiellyttävämpi tuoksu alkaa pikkuhiljaa hälvetä. Hedelmäiset tuoksut alkavat tulla paremmin esiin, mutta päälimmäisenä on silti jokin maanläheisempi, juurimainen tuoksu, mikä sitten lieneekin.

Tombstone - A celebration of one of the first commercially produced perfumes of America's Old West. A rugged, warm blend of vanilla, balsam and sassafras layered over Virginia cedar.
Makelle tämä tuoksu. Ei erityisiä tuntemuksia pullosta haistellessa, mutta Maken iholla tuoksui paljon paremmalta. Todella vaniljainen, mutta Make tykkäsi tästä enemmän kuin esim. Mad Hatterista tai Villainista.

Wembley (Fraggle Rock, decant) - Innocently indecisive: white musk, banana, orange blossom honey, pineapple, and mint.
Supermakea tuoksu, banaanin ja ananaksen tunnistaa heti :) Tää on niiiiiiin joku Havaiji-tuoksu! Jotkut voisi kokea tän ällömakeana, mutta musta tää on ihana :) Minttu kuitenkin hieman raikastaa.


Edellisen satsin tuoksut oli aika tasavertaisia, niistä oli hankalaa nimetä suosikkeja, mutta tämän satsin kanssa se on paljon helpompaa. Mun suosikkini näistä oli ehdottomasti Fraggle Rock -tuoksut, Red erityisesti, sekä Schrodinger's Cat siitäkin huolimatta, että se haihtuu nopeasti. Blood Pearl kookosentuoksuisena tulee tuohon kantaan kiinni. Red menee ehdottomasti tilaukseen isompanakin pullona, oon täysin rakastunut!

------

Sitten taas muihin asioihin, ettei tarvii jatkuvasti olla lätisemässä uusissa postauksissa (vaikka teen sitä näköjään kuitenkin).

Tapasin tänään pitkästä aikaa työkaverini taideverstaalta, päätettiin käydä Toinen keksi -nimisessä kahvilassa syömässä. Molemmat otettiin täysin samat sapuskat; mozzarellasalaattia ja syntisen hyvää mantelisuklaakakkua. Namnam!Pirjoa oli tosi kiva nähdä ja vaihtaa kuulumisia muutaman tunnin verran. Mulla tuli kotoa niin äkkilähtö, että asukuva piti ottaa vasta kun tulin takaisin kotiin, mutta ei se nyt niin justiinsa ole :)


Asussa ei sinänsä ole mitään erikoista, mutta siinä näkyy viikonloppuna ostamani uudet farkut (mainoksen uhrina kävin KappAhlista ostamassa parit farkut kun alennuksella sai - ostin harmaat pillit ja tavalliset siniset bootcutit), sekä tuo lyhythihainen villapaita, minkä ostin jo hmm... aika tasan vuosi sitten. Nyt se vasta istuu mun päälle hyvin, ja vaikka olin sen ansiosta ihan liian lämpimästi pukeutunut, niin sehän oli pakko pistää päälle :) Alla mulla oli pitkä 3/4-hihainen paita.


Viime viikonloppuna, tarkemmin sanottuna perjantaina sain pitkästä aikaa Anyan viettämään mun kanssani iltaa! Olinkin jo kaaaaaaaauan oottanut koska voitaisi tavata, mutta Anya on ollut superkiireinen koko kesän. Vaihdettiin lähinnä kuulumisia pienen juopottelun ohella, ja samalla hieman vietettiin täydenkuunjuhlaa. Perjantainahan oli jo toinen täysikuu elokuussa, eli blue moon. Sen pitäisi olla maagisesti merkittävää aikaa, ja niinpä mekin ehdittiin kysyä riimuilta hiukan neuvoa muutamissa asioissa :) Valitettavasti taiat jäi tekemättä kun riennettiin baariin. En kyllä tiedä edes mitä kello mahtoi sillon olla...

Eniveis, olin itekin päättänyt, että tällä kertaa ei mennä niihin ilmiselviin baareihin, rokkibaareihin siis, vaan haluan lähinnä tanssimaan jotain tyhjäpäisiä discohittejä. Käytiin ihan ensin tuossa meidän naapurissa Zet baarissa, mikä nyt vähän menee sinne rokkibaarin puolelle, mutta siitä sitten paikalliseen "Onnelaan", ja sieltä vielä Pulpukkaan. Tivolin yläkerta ei ollut mun paikka yhtään, mutta alakerrassa viihdyin. Mua ei vaan jotenkin inspannut se karaokemeininki, kun oisin niin kovasti halunnut tanssia. Pulpukassa taasen tuli ihan totaalipaskaa musiikkia, ja vaikka olis tehnyt mieli tanssia, niin ei sitä.

AnyaKaikenlisäksi joku englantia puhuva mies (sillä taisi olla ranskalainen aksentti) alkoi käydä vähän liian tuttavalliseksi Anyan lähdettyä kotiin, ja vaikka sen kanssa oli ihan kiva jutella ja käydä hetki tanssimassa, niin ei se tuntunut ymmärtävän että oon varattu nainen. Kävin meidän kaverin Mikan poimimassa väkisin jostain baaritiskin läheisyydestä tanssimaan, ja sillon sentään tuli Captain Jackia! Sen jälkeen tulikin vikat hitaat, jotka puoliväkisin pistin Mikan mun kanssa tanssimaan, ettei mun tarttis kohdata sitä toista jätkää enää :D Huoh, joo. Mutta ei siinä mitään, hetikohta pilkun jälkeen lähdinkin kotiin, enkä nähnyt missään enää Mikaa, sitä ranskista tai ketään muutakaan tuttua.

Seuraavana päivänä olisi ollut kaverin bändi Keikkamestassa soittamassa, mutta mä passasin sen suosiolla mm. rahanpuutteen vuoksi, sekä krapulaväsymyksen. Maken kavereista Matti, Kimmo ja Arttu tuli meillä käymään/alottelemaan, ja kateltiin tässä telkkarista Jumanjia ja Paluu tulevaisuuteen. Sitten ehti alkaa vielä Twin Peaksikin ennen kuin nuo lähti baariin.
Kiva että Maken kavereita kävi (tai onhan ne munkin kavereita nykyisin), meillä sais kyllä käydä vaikka useamminkin :)

Tuolla baarissa mulla oli muuten mukana Lady Selenan tekemä uusi laukku, jonka tilasin häneltä tossa viime kuun puolella :) Kiitos! Kuvan valotus on vähän pöljä, mutta kelvatkoon x)

3 kommenttia:

 1. Kuulosti niin herkulliselta nuo tuoksut <3 Kaikki on tainnut nähdä tuon Twin Peaksin, itse en ole nähnyt ainuttakaan jaksoa - onkos se hyvä? :)

  Hihii, näyttää tosiaan tutulta toi laukku :D tilasit sitten punaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tosta Twin Peaksista osaa sanoa mitään, en oo itekään sitä aikasemmin nähnyt :P Ton yhden jakson perusteella taas ei myöskään voi oikeen mitään sanoa... Valitettavasti toinen osa jää tänä viikonloppuna näkemättä, täytyy ehkä kuitenkin koittaa katsoa se sitten jostain muualta... Tai sitten pistän sen tallennukseen jos osaan :P

   Juu, tilasin tutun ja turvallisen punaisen laukun :D Vaikka mulla on nyt joku vihreä kausi, ja vihreäkin ois hirveesti hotsittanut!

   Poista
 2. Mahtavaa, miun säkki pääsi heti ulkoilemaan :D

  VastaaPoista