keskiviikko 12. syyskuuta 2012

bpal madness osa 3

Tämä lienee viimeinen BPAL-postaus vähään aikaan :D Labilta tilaamani tuoksut tulivat tänään, eli toimitus oli huomattavasti nopeampaa kuin viime syksynä tilaamallani paketilla. Tällä kertaa siinä meni reilu pari viikkoa, kun viimeksi kesti kuukauden ostopäivästä.Eat Me - "Three white cakes, vanilla, and red and black currants."
Tätä menoa mulla on koko Mad Tea Party -sarja :D Tämä on aivan huumaavan ihana leivostuoksu. Jos sen lähde olisi mikä tahansa muu kuin tuo öljy, niin tekisi mieli syödä se. Oikeasti. Muistuttaa jonkun verran viime paketissa saamaani ChaosTheory VI Vanilla Series #516:ta, mutta tämä ei ole kahvimainen, eikä tuoksu niin voimakkaasti kinuskilta.

Fae - "A brilliant, ethereal scent: white musk, bergamot, heliotrope, peach and oakmoss."
Pullosta haisteltuna tämä oli jotenkin pistävän tuoksuinen. Iholla pikkuisen pehmeämpi, mutta en oikein osaa päättää tykkäänkö tästä vai en. Persikka taitaa tässä tuoksua vähän enemmän kuin Impissä.

Fenris Wolf - "The raw, untamable power of chaos. Rosewood, amber, red musk and a dribble of red sandalwood."
Make valitsi tilaukseen itselleen kaksi susiaiheista tuoksua. Tämä on näistä ehdottomasti maskuliinisempi ja kirpakampi.

Jack - "The scent of warm, glowing jack o'lanterns on a warm autumn night: true Halloween pumpkin, spiced with nutmeg, glowing peach and murky clove."
Tosi lämmin ja makeahko tuoksu, hieman mausteisen leivosmainen, ja juuri sopivasti syksyinen. Hyvä tuoksu.

Maenad - "Orgiastic mayhem in the extreme: sweet strawberry and orange blossom distorted by carnation, black poppy and hibiscus."
Tämä oli kaupanpäällistuoksu. Noista kukkaistuoksuista en ole varma mikä mahtaa tuoksua eniten (oon niiden kanssa tosi huono), mutta mansikka ainakin tuoksuu aika selkeästi. Ihan hyvä ja pirteä kaikenkaikkiaan.

Phoenix Steamworks - "Burnished gold and oiled bronze notes with Abramelin incense and sage."
Myöskin kaupanpäällistuoksu. Vaikuttaa pikkusen sellaiselta unisex-tuoksulta, joten ei mun omalla iholla kovin mieleinen. Jos Make tykkää, niin saa itselleen, veikkaan että miehellä tuoksuu miellyttävämmältä, varsinkin kun itsellä tykkään paljon makeammista tuoksuista.

Shango - "The Master of Lightning’s ofrenda contains red apples, banana, chili pepper, coconut, pineapple, pomegranate and sugar cane."
Aaaaah, mikä karkkituoksu! Mistään yksittäisestä tuoksusta ei tahdo oikein saada kiinni, joskin banaanilla on niin voimakas tuoksu, että se taitaa osua nenään ensimmäisenä. Hauska ja leikkisä. Tuntuu kuitenkin hälvenevän nopeasti.

Wolf's Heart - "Grants courage under extreme conditions, helps overcome fear of death, and strengthens the fortitude of artists and businessmen, enabling them to further their goals."
Maken toinen susituoksu. Tämä ei ole mielestäni mitenkään maskuliininen tuoksu, voisin hyvin itsekin käyttää. Tuoksu on tuttu, mutta en millään saa päähäni mikä se on. Kukkaistuoksu kuitenkin. Ehkä jasmiini? Mulla on mielestäni joku eteerinen öljy, joka tuoksuu tuoksulampussa samalta kuin tämä. En olisi kyllä odottanut näin kukkaista tuoksua Wolf's Heartille. Hyvä tuoksu kuitenkin, mutta ihan päinvastainen kuin mitä odotin!


Näistä omat suosikit olivat Eat Me ja Jack, aavistuksen pettymys oli Fae, mutta eiköhän sitäkin tule käytettyä. Maenad oli kiva saada kaupanpäälle, se yllätti positiivisesti.

En oo tainnutkaan kysyä, mutta onko joku muu lukijoista kokeillut näitä BPAL-tuoksuja, ja onko mahdollisesti muodostunut jotakin omaa suosikkia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti