maanantai 3. syyskuuta 2012

haasteita

Tässä on viime aikoina sadellut haasteita, ja kiitos siitä kaikille :) Päätin tehdä kaikki haasteet samaan postaukseen, kun tässä nyt on muutenkin lätisty jo niin paljon ja usein :D

Aloitetaan vaikkapa käsialahaasteella, mikä löytyi Leenan blogista. Mua ei varsinaisesti haastettu, mutta tehtävänanto oli kiva, joten päätin tarttua haasteeseen :)


Mun käsiala on jo vuosia ollut epämääräinen sekoitus tekstausta ja kaunokirjoitusta. En tiedä olisko haaste pitänyt kirjoittaa nimenomaan kaunolla, mutta mä en osaa enää kirjoittaa niin :D Lukiossa kun joutui kirjottelemaan paljon enemmän, niin sinä aikana tuli opeteltua ja harjoiteltua erilaisiakin käsialoja, ja silloin mun käsiala olikin paljon nätimpi ja selkeämpi.

---------

Darde taasen haastoi mut kertomaan blogistani kuvin, eli kymmenen kuvaa, joista käy ilmi aiheet, joita blogini käsittelee.

Kerro kymmenellä kuvalla, mistä aineksista sinun blogisi on tehty. On haastavaa rajoittaa koko blogin aihepiiri kymmeneen kuvaan! Haasta viisi bloggaajaa samaan, ja muista kertoa keneltä itse sais kuvahaasteen! Mistä sinun blogisi on tehty... sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista? :)


1. Minusta, arjestani ja läheisistäni


2. Kissoistani


3. Laihdutuksesta, kuntoilusta ja vähähiilihydraattisesti kokkailusta


4. Materiaalisesta hyvästä eli ostoksistani


5. Opinnoistani


6. Luonnosta ja pakanuuteen liittyvistä asioista


7. Musiikista, keikoista, festareista


8. Luovasta toiminnasta, esim. maalaus, käsityöt ja askartelu


9. Satunnaisista bileistä ja tapahtumista


10. Hieman synkemmästä tyylisuunnasta

--------- 

Elinalta ja Rakkauspojilta sain tällaisen:


Tunnustuksen säännöt:  

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.  
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla  
3. Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.  
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Tätä en ole aiemmin pistänyt eteenpäin kenellekään, joten nyt tämän saavat:
Andromedan arkku
Satiinitaivas
Luurankoja kaapissa
Graveyard Grotesque
Chimera

Ja koska en yksinkertaisesti VOI jättää tätä ulkopuolelle, niin annan tämän yhdelle ylimääräiselle blogille:

On muuten niin epistä koittaa valita vain viisi lempiblogia, mutta nämä olivat ne, jotka tulivat ensimmäisenä mieleen. Tykkään teidän blogeista ihan hurjasti! :)
Itselleni mieluisassa blogissa on paljon itseäni kiinnostavia aiheita, myös paljon arkipäiväisiä asioita eikä pelkästään vaatteiden ja merkkien esittelyä ja niistä kertomista (mm. siksi, etten tiedä vaatteista tuon taivaallista). Kaipaan pikkusen syvällisempiäkin juttuja. Myös kirjoitusasun täytyy olla helposti luettavaa, soljuvaa ja miellyttävää, mutta en tykkää lukea myöskään ihan kirjakieltä. Blogin ulkoasun täytyisi myös olla selkeä, ja siellä käytettävien kuvien kauniita :) On mahtavaa jos pystyn jollakin tapaa samaistumaan blogin kirjoittajaan, mikäli tunnen että meillä on paljon yhteistä. Yllämainitut blogit täyttävät kirkkaasti mun "vaatimukseni", joten siksi tämä tunnustus menee heille :) Olen myös katsonut hieman blogin aktiivisuutta, sillä onhan aktiivista blogia tietty paljon kivempi lukea kuin kerran kuukaudessa päivittyvää :)

---------


Sitten vielä Liebster Award, upea Lady Selena haastoi! Olen jo aiemmin tehnyt pari tämänkaltaista, palkintokuva vaan oli hieman erilainen. Vastailen siis Lady Selenan kysymyksiin mielelläni, mutta jätän tällä kertaa omat kysymykset keksimättä ja muut haastamatta :)Säännöt:
1. Kerro 11 faktaa itsestäsi
2. Vastaa kysymyksiin, jotka haasteen antaja on sinulle antanut
3. Tee 11 uutta kysymystä seuraaville haasteen saajille
4. Valitse 11 haasteen saajaa


1. Mille aikakaudelle palaisit, jos se olisi mahdollista?
Haluaisin palata joksikin aikaa vaikkapa jonnekin 1800-1900 -lukujen vaihteeseen, en kuitenkaan sodan keskelle. Keskiaikakin kiehtoisi, mutta uskoisin etten tulisi siellä kovin pitkään pärjäämään :D Mun vanhempien nuoruuden ajalle, 1960-1970 -luvulle olisi jännää palata, haluaisin kokea sen hippimeiningin!

2. Mitä kappaletta luukutat tällä hetkellä uudestaan ja uudestaan?
Sabatonin uusin levy Carolus Rex on soinut ahkerasti sen ilmestymisestä lähtien. Eilen tuli luukutettua kyseiseltä levyltä vuorotellen englanninkielistä Karolinens bön- ja englanninkielistä Carolean's Prayer -biisiä :D Ruotsinkielinen Isä meidän -rukous kuulostaa kuoron laulamana/lausumana ihan mahtavalta, iho menee oikein kananlihalle.

3. Ihastutko helposti, vai vaativatko tunteesi yleensä lähempää tutustumista tms?
Mä ihastun ihan törkeän helposti, kiinnyn ja jään vähän roikkumaankin, ja niin ollen saan helposti myös siipeeni.

4. Mikä on lempipaikkasi koko maailmassa?
Jos mulla olisi mökki, jossa käydä, niin vastaisin mökki. Mutta koska ei ole, niin vastaan koti ja metsä, sekä sellainen järven- tai merenranta missä ei ole rannoilla paljon asutusta, vaan pelkkää hiljaisuutta, laineiden liplatusta ja satunnaisia veneilijöitä.

5. Mikä on kauneinta mitä sinulle on sanottu?
"Mä rakastan sua", elämäni tärkeimpien miesten suusta - avomieheni ja isäni.

6. Entä pahinta?
Mä en ole ollut esim. koulukiusattu, joten kauhean pahoja asioita ei mulle ole möläytelty, mutta eniten oon varmaan ottanut itseeni jos joku on maininnut jotain mun lihomisesta/painostani.

7. Onko jotakin kappaletta, jota et pysty kuuntelemaan itkemättä? Liittyykö siihen jokin erityinen muisto tms?
Sebastian Bachin By Your Side on sellainen. Muisto, mikä siihen liittyy on mun edesmenneestä kissastani Ruusasta. Me oltiin parhaan kaverini kanssa Sauna Open Airissa, kun sain viimeisen festaripäivän aamuna puhelun exältäni, että Ruusa on kuollut, että sillä tuli vikaa sydämeen ja se jouduttiin lopettaa kun se oli hoidossa mun ollessa festareilla. Myöhemmin kun sain kuulla kaikki yksityiskohdat, hoksasin, että Ruusa oli nukutettu ikiuneen samoihin aikoihin, kun me oltiin Saunassa kuuntelemassa Sebastian Bachin keikkaa, joka oli muuten tosi upea! Nuo biisin sanat sopivat kuin nakutettu Ruusalle, joten tuosta tulikin Ruusan biisi. Oon tainnut viimeksi kuunnella sen pari vuotta sitten, koska itku tulee vieläkin välittömästi jos annan itseni vähääkään keskittyä kipaleeseen.

8. Saat kutsun isoihin naamiaisiin ja käytössäsi on rajattomasti rahaa. Millainen asustasi tulee?
Hmm... En tuhlaisi mihinkään blingblingiin tai kalliisiin materiaaleihin, koska mä vaan en osaa x) Panostaisin yksityiskohtiin, ja voisin ehkä teettää puvun ompelijalla alusta loppuun. Enemmän varmaan tuhlaisin naamiaisten sisustukseen ja yleiseen fiilikseen esim. teeman mukaisesti, mutta silloin mun tarttis itse olla järjestäjä.

9. Mikä juhlapyhistä on suosikkisi, ja miksi? (Siis joulu, vappu etc)
Tykkään varmaan eniten Halloweenista, koska naamiaiset, syksy, pimeys, kauhu... Joulusta tykkään myös, mutta siihen täytyy sisältyä lunta, pakkasta ja kiireettömyyttä. Juhannus olisi muuten vahva ehdokas, mutta sillä ei ole ollut moneen vuoteen mulle mitään muuta merkitystä kuin ryyppääminen ja Nummirock, missä ei tietysti sinänsä ole mitään vikaa, mutta noh... muut menevät fiilikseltään sen edelle kuitenkin.

10. Jos saisit nyt 50 euroa, mihin käyttäisit sen?
Ostaisin uuden cd-tornin, kun sille varattu paikka ammottaa nyt tyhjyyttään.

11. Listaa 5 asiaa, jotka tekevät sinusta onnellisen juuri nyt!
Parisuhde, lemmikkini, uuden opiskelu, alkava syksy, Maken palkkatyö (ja sitä kautta mahdollisuus uudistaa edes hieman sisustusta tai vaatekaapin sisältöä)

6 kommenttia:

 1. Voi kiitoksia kauniista sanoista! ^^ Tuota käsialahaastettakin pitää vissiin kokeilla omilla harakanvarpailla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se olikin kiva ja vähän erilainen haaste vaihteeksi :) Meni tosin hetki ennen kuin keksin mitä kirjottaisin x)

   Poista
 2. Nuo sun kissas on niin upeita! Tekis mieli vaan ottaa syliin, halata, rutistaa ja upottaa naama turkkiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin ovat ihania! :D Mulla on aivan järjetön pentukuume (niitä tulee näköjään vuoden välein) kun kaverillani Tarulla (Draconian kissala) on kaksi norskipoikaa vailla omia koteja. Ja voi video miten upeita mustavalkoisia pentuja ovatkaan!
   Mä vaan toivon, että saavat kodit pian, ettei mun tarvii enää katsella niiden suloisia nassuja ja sydäntäraastavia "vailla omaa kotia" -kuvatekstejä -.- Huoh.

   Poista
 3. Kiitoksia <3 kiva, että tykkäät kurkkailla aina välistä mun blogia :) ja kiitoksia haasteilusta - ainakin on loppuillaksi tekemistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä, tykkään susta ja blogistasi paljon! :)

   Poista