maanantai 24. syyskuuta 2012

kurkistus halloweeniin vm. 2012

Päätin tänä vuonna järkätä Halloween-bileet tänne meille, niin saadaan vaihteeksi myös salolaisia kavereita mukaan, kunhan ne nyt vaan sitten tulee :P Itselläni oli jo ihan hyvä asuidea, mutta sitten jostain syystä törmäsin Etsyssä yhteen kivaan naamiaisasusteeseen, ja siitä se sitten lähti ja asu muuttui...Ensinnäkin ostin Sugarpilliltä lisää luomivärejä. Samoja värejä mulla olisi ollut paletissakin, mutta niissä on niin paljon helmiäistä, ettei ne tahdo oikein sopia tarkoitukseen. Suunnilleen samoja värejä olisi varmasti saanut lähempääkin ja ehkä halvemmallakin, mutta on jo pidemmän aikaa tehnyt mieli tilata nimenomaan Sugarpilliltä jotain. Aiemmin oon tilannut sieltä vain kerran, jolloin ostin Love+:n ja Asylumin. Mielestäni näitä nappeja oli kuitenkin helpompi käyttää, ja siksi tilasin nappeja nytkin; Poison Plum, Tako ja Dollipop, ja lisäksi vielä yhdet tekoripset.

Tein tänään kaksi eri koemeikkiä, ja aikaa mulla meni yhteensä neljä tuntia -.- Jos jaksan, niin saatan tehdä vielä jonkun kolmannen kokeeksi, mutta eipä niissä paljon kuitenkaan ole eroa, kun tiedän millaisen siitä haluan.
Mä luulen, että pelkkä meikki paljastaa jo niin paljon, etten enempää vinkkejä taida antaakaan :)


Osa asusta on vielä hankkimatta, mutta sitten voikin keskittyä pelkästään bileiden rekvisiittaan, ja autella Makea sen asun kanssa.

9 kommenttia:

 1. Cheshire cat! Ja Sugarpilliä ei voita mikään.

  VastaaPoista
 2. Aikas upea meikki! :) Pitää varmaan koittaa noita sugarpillin meikkejä itekki, kun moni niitä kehuu kovasti!

  VastaaPoista
 3. Noi silmäviirut on coolit! Vois hyödyntää jossain "normaalissa" baarimeikissäkin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on vaan noissa kuvissa aika suttusen näköiset, kun oli jo toinen meikkikierros menossa, enkä jaksanut pohjustaa tai muutenkaan panostaa niiden siisteyteen ja pysyvyyteen :D Piti vaan testailla, että millasia viiruja pitää sitten piirtää ja mihin kohtaan :)

   Poista
 4. Hieno meikki! Ite en oo ollenkaan hyvä meikkaamaan, pensselit ja sudit ei pysy ollenkaan kädessä. Ihailen kyllä tuota taitoa. :)

  VastaaPoista
 5. Hoi, olisi sinulle tuollanen haasteentynkä tuolla blogissani. :) http://myrikanluutakomero.blogspot.fi/2012/09/mita-on-tullut-tehtya.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, huomasinkin, tein sitä tässä pitkin päivää :)

   Poista