perjantai 31. tammikuuta 2014

huijasin!

No ei vaan, en huijannut, mutta lipsunut ja sortunut kylläkin.
Olen tammikuussa ehtinyt jo rikkoa jokaista isompaa "uudenvuodenlupaustani", eli kyl hyvin taas menee :D Vaan emme lannistu tästä, vaan jatkamme luvatulla linjalla. Tämä oli tilapäinen hairahdus.

Joo, sorruin ostamaan EMP:ltä muutaman vaatekappaleen. Ei voi kuin itseään syyttää, mutta ihan vähän syytän myös Hannea, joka erehtyi laittamaan mulle linkin EMP:n yhteen haluamaansa vaatteeseen ;) Kyseessä oli merkki nimeltä Gothica, enkä ollut muistaakseni aiemmin nähnyt merkiltä mitään vaatteita, joten uteliaisuuttani kävin katsomassa mitä sillä on tarjota. Juu ei olis pitänyt. Viehdyin muutamaan paitaan siinä määrin, että en paljon märehtinyt shoppailulakkoani kun ne olivat jo ostoskorissa ja klikkailtu minulle.
Tykkäsin näissä topeista erityisesti siitä, että a) pentagrammi, b) se ei ollut topeissa printtinä ja c) ne ovat muutoin hyvin simppelit. En muista oonko aiemmin nähnyt vastaavanlaisia, ja ehkä siksi hädissäni ja innoissani ne samantien tilasinkin :D Toinen topeista on siis niskalenkkitoppi (normaalisti en ostaisi tuon mallista niskalenkkitoppia, sillä en tykkää jos kaulaa kuristaa, tästä syystä en käytä chokereitakaan) ja toinen tavallinen pienellä twistillä. Samaa sarjaa oli myös bikinit, mutta tiedän että olisivat mulle liian pienet, joten en ees yrittänyt.


Tuossa pitsitakissa kivaa on tuo huppu, vaikka se kylläkin on sen verran pieni ettei sitä huppuna osaa ptää. Mulla oli joskus aiemmin pitsibolero, joka meni äkkiä tosi huonoksi, siitä viisastuneena on paras pestä tuo sitten jatkossa käsin...

Mutta joo, shoppailulakko jatkukoon! :D Hupsistakeikkaa!

1 kommentti:

  1. Oon kuolannut itekkin noita Gothican vaatteita, vaan nyt ei kyllä anna varallisuus periksi ei sitten senttiäkään :D Jospa sitä kuitenkin vaikka ennen kesää.... :D

    VastaaPoista