nemo


Nimi: Mirandos Frodo Baggins
Kutsumanimi:
Nemo
Rotu:
ragdoll
Sukup.:
uros, kastraatti
♥:
10.11.2010
Rek. nro.:
(FI) SRK LO 85549
Väri:
ruskeanaamio mitted
Paino:
4,8 kg (6/2017)
Kasvattaja:
Mirandos - Paakki Riitta, Masala
Omistaja:
Johansson Henni, Salo
Lempinimet: Nemppis, Nemonsteri
Lempiruoka:
raksut, sei
Lempiherkku:
jugurtti, kurkku, meloni, juusto
Lempipuuha: leikkiminen, raksujen metsästäminen
Lempilelu: paperisutturat, valeriaanatyyny, höyhenlelut
Lempipaikka:
äipän vieressä, parveke
Random outous: pelkää/säikähtää suunnilleen kaikkea

Sisarukset:
u. Mirandos Samwise Gamgee n. Mirandos Galadriel

Suku:

i: Krickelins Merlin
ii: IC Ragedy's Gee It's Ka'imi
ie: Krickelins Daisy
iii: Ragedy's Divine Lotus
iie: Sunshine Raggies Orana Mirrhi
iei: EC Krickelins Tamino
iee: Krickelins Kit-Kat
e: Mirandos Mad About You
ei: IC MT Dolls Mysterious Mico
ee: CH Chatandolls Ito Okashi
eii: CH Sheyenne Scout of MT Dolls
eie: Dinunzios-Dolls Moondance Melody
eei: Ragmatazz Yasunobu of Chatandolls
eee: Chatandolls Chanthy


N e m o s t a

Nemo on meidän huomionkipeä kakara, mamman perskärpänen, joka vahtii mamman tekemisiä ja menemisiä koko ajan. Nemo on myös äärimmäisen kiltti ja aika höppänä kaveri :)

Sattumusten kautta juuri Nemo päätyi meille, vaikkei alunperin ollut tarkoituskaan. Nemo oli väriltään ruskea mitted, jota olin toivonut jo vuosia, sukupuoleltaan uros jonka halusinkin, ja lisäksi se oli luonteeltaan kuin nakutettu meille. Kävipä vielä ilmi, että Nemolla on mun kanssa sama syntymäpäivä :) Nemo oli meidän ensimmäinen "yhteinen" kissa, johon tutustumisessa myös Make oli mukana. Toki Make on ollut ihan Nikkin tulosta lähtien mukana kissojen elämässä, mutta tuolloin Make on nähnyt kissat vasta kun ne ovat tulleet mulle. Nemo kotiutui maaliskuussa 2011.

Pari ensimmäistä viikkoa kissojen keskinäinen tutustuminen meni vähän sähinän ja lätkimisen merkeissä, ja kyllä poitsu saa vieläkin turpaan ja räkää päälle Nikkiltä, jos se nyt olemuksellaan sattuu Kuningatarta ärsyttämään :P Nemolla tuntuu tytöille olevan vähän turhan rajut otteet, eikä se ole saanut kummastakaan kunnon painikaveria. Yhteisiä pesuhetkiä olen saanut todistaa kummankin tytön kanssa, joskin kaikenlainen lähekkäin oleminen on tosi harvassa. Huomasin aika varhaisessa vaiheessa, että Nemo kaipaisi enemmänkin kissojen välistä hellyyttä sekä sen painikaverin. Poikaa kävi hiukan sääliksi :/

Nemo nopeasti oppi, mitkä ovat kissojen lempipaikkoja tässä huushollissa, ja se myös apinoi käytöstä noilta tytöiltä. Nemo tykkää meidän parvekkeesta myös kovasti, se ottaa siellä välillä monenkin tunnin päikkäreitä. Nemo on kissoista leikkisin, ja se tykkää erityisesti höyhenleluista.

Nemolla on kyllä aivan ihana ja valloittava luonne. Se juttelee todella paljon, ja vaikka se ei varsinaisesti naukuisi, niin se saattaa kävellessään tai muuten touhutessaan pitää kurinaa ja muita omituisia ääniä. Se myös kehrää usein ja kuuluvasti, ja hellyydenosoituksina myös leipoo ja nuolee sormia. Päikkäreitä se ottaa usein ylhäisessä yksinäisyydessään, mutta muuten se viihtyy parhaiten ihan mun vieressä, mitä lähempänä sen parempi :P Se rakastaa kun sen kanssa jutellaan, ja se useasti vastaa takaisin.

Nemolla on elämänsä aikana ollut lähinnä hampaiden kanssa ongelmia. Hammaskiveä sille kertyy tosi helposti, ja 2016 siltä poistettiin ekan kerran hammaskivet. Oli havaittavissa kiillevaurioita, mutta ei vielä syöpymää.

Nemo sai kutsumanimensä tyttöjen tapaan musiikin parista, tällä kertaa Nightwishin Nemo-biisin mukaan.