maanantai 5. joulukuuta 2011

kattihaaste #7: joulun taikaa

Vuoden viimeisen Kattihaasteen aiheena on joulun taikaa, ja koska haasteeseen osallistuvan kuvan pitää olla itse otettu, niin en voi niillä studiokuvilla osallistua haasteeseen. Tässä siis erinäisiä jouluisia kuvia vuosien varrelta :)


Nikki 2009
Nikki 2009


Nuno 2009
Nikki 2010
Nemo 2011
Nemo 2011
Nikki 2010
Nuno 2011
Nuno 2011
Nemo 2011

7 kommenttia:

 1. Miten helskutissa sä saat kissat pysymään noin nätisti noitten koristeiden kanssa :D Meillä sällit vaan tappo niitä, eikä kuvista tullut yhtään mitään :DD

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloisia kuvia!=)
  Mukavaa joulun odotusta ja kiitos osallistumisesta Kattihaasteeseen tältä vuodelta!=)

  VastaaPoista
 3. Katja, itseasiassa mä en oikeen tiedä :D Jostain syystä kissoja ei hirveesti kiinnostanut noi koristeet, ennemminkin ne ihmetteli mitä me Maken kanssa siinä oikeen yritetään, kun vuorotellen heiluteltiin keppiä ja huiskaa :D Mutta siis noita joulukuvia koristeiden kanssa tuli otettua joku 110kpl, missä oli pelkästään Nunon tai Nemon kuvia, ja niistä vaan muutama onnistui. Studiokuvista lähetän sen joulukortin, mutta heitän tyttöjen kasvattajalle vielä kuvan Nunostakin, ja vastaavasti Nemon kasvattajalle kuvan omasta kasvattipojastaan :)

  Ja siis Nuno on ihme tyyppi, kun jos jonkun kankaan/tyynyn/pahvinpalan/tms. asettaa johonkin vaikkapa lattialle, niin Nuno menee sen päälle makaamaan, ja noiden kuvien kanssa samoin kävi ton tonttulakin kanssa :D Että siinä mielessä Nunosta olis kyllä ehkä studiomannekiiniksikin :)

  Kiitos Täti Punainen! Mukavaa joulun odotusta teillekin :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania ja selkeästi jouluisia kuvia! <3

  VastaaPoista
 5. Kun taivas on tumma ja pohjoisesta tuulee,
  silloin enkelin laulun tuulessa kuulee.
  Se rakkautta ja lämpöä koteihin laulaa,
  ja kaikille toivottaa joulurauhaa.

  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 6. Joulu on koristeiden ja rauhoittumisen aikaa. Niin ja tietty mehevän hiiripaistin......

  VastaaPoista
 7. Että on ihania ja suloisia tapauksia :) Omat ei kyl pysyis noin paikallaan.. Mulla ei oo yhtää kuvaa blogissa jos ne ois noin tyynen rauhallisia

  VastaaPoista