sunnuntai 8. joulukuuta 2013

dear satan...


Mä olen ehkä yksi kamalimmista lahjottavista, sillä oon niin kärsimätön. Yleensä jos löydän jotakin, mitä jään himoitsemaan, niin ostan sen itse parin viikon sisällä, enkä todellakaan jää odottelemaan jouluun tai synttäreihin :P Kun oikein pinnistelin, niin muistin kyllä muutamia juttuja, mitä voisin käyttää lahjatoiveinakin.♦ Iittalan mustavalkoinen Taika-astiasto
Olen ensin keräämässä tästä asiastosta tyypilliset astiat kahvikekkereihin, eli capuccino-kupit, kahvilautaset sekä leipälautaset. Sen jälkeen mahdollisesti siirryn isompiin astioihin, mutta pääasia on, että saisin kahvituspuolen kuntoon.

♦ Viiniä
Valko- tai punaviiniä, ei sen niin väliä. Meillä tulee itse niin harvoin ostettua viiniä, niin on kiva jos sitä saa lahjaksi. Glögikin on kiva joululahja, mutta juon mieluummin glögini alkoholittomana ja viinin viininä :)

Sami Rinne Designin lepakko-astiat
Espresso-kupeilla en tee mitään, mutta kaikki muut houkuttelisivat kovasti. Capuccino-kupit, pienet ja iso kulho jne.

♦ Nightwishin Showtime, Storytime -DVD♦ Hopeanväriset isommat niittituikkukipot
Näitä ostin Tiimarista jo itse ihan tuikkukipoiksi, mutta haluaisin vielä kaksi tai kolme isompaa, joita voisin käyttää vaikkapa kukkaruukkuina.

♦ Lahjakortti intialaiseen päähierontaan
Pelkkä ajatus tästä kutkuttaa! En ole koskaan kokeillut, mutta kuulostaa ihanalta :)

Lahjakortti Tikettiin
Keikkoja on taas keväälle suunnitteilla, ja jollei halua suoraan lahjoa jonkin tietyn tapahtuman tai keikan lipulla, niin lahjakortti on aika oiva lahja :)

Satukirjoja
En normaalisti oikeastaan lue englanninkielisiä kirjoja, mutta nimenomaan näissä linkitetyissä versioissa kirjoista myös ulkoasu viehättää. Olen jo jonkin aikaa ollut viehtynyt saduista, liekö ollut jotain tekemistä sillä, että telkkarista tulee tätä nykyä mm. Once Upon a Time sekä OUaT in Wonderland :)


Ja sitten vielä se, mikä ilahduttaa aina:
Aineeton lahja eläinten tai luonnon hyväksi
Osta pala ikimetsää, kasvata puu, ota kummikoira, ryhdy saimaannorppakummiksi, tee raha- tai ruokalahjoitus... Kaikki käy, ja tulen näistä kaikista todella iloiseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti