tiistai 31. heinäkuuta 2012

ilta mökillä

Eilen oli mun isän synttärit, ja he olivat avovaimonsa kanssa vuokranneet mökin tuolta Sauvosta, ja kutsuivat meidät käymään siellä. Sovittiin päiväksi tämä, ja onneksi sattuikin sen verran hyvä keli, että oli mukava saunoa, uida ja mökkeillä. Mökkeillä! <3 Aaaah.

Heräsin aamulla siihen kun Make lähti töihin, ja totesin, että kahvi on loppu enkä siis saa keitettyä aamukahveja. Laitoin itseäni sen verran että kehtasin lähteä ylipäänsä ulos, ja sen sijaan että olisin käynyt pelkästään ostamassa kahvia, kävin sen ensimmäisen kupposen juomassa tuossa torilla. Otin sen kaveriksi donitsin (iiiiiik, kamalaa! *rolleyes*), vaikka mieli olisi tehnyt croissantia. Sellaista en tossa Torikaffen kojussa huomannut, eikä tehnyt mieli syödä mitään suolaistakaan.



Päivän asussa oli mukana tuollainen oikeasti kesäisen näköinen hame, jonka ostin 6 vuotta sitten Kreetalta, kokeilematta tietenkin, eikä se mennyt mun päälle mistään suunnasta. Alakautta se ei mene vieläkään, mutta saan pujotettua sen yläkautta. Se asettuu vasta vyötärön kohdalle, mutta se on sen verran pitkä että sitä voi hyvin käyttää vyötärölläkin.

Make kun pääsi töistä, niin lähdettiin samantien ajamaan kohti Sauvoa ja Sarapistoa. Valitettavasti tuuli aika kovasti, eikä aurinko paistanut enää mökin pihaan, joten välillä meinasi olla vähän vilpoista. Saatiin siinä samantien syödäksemme, ja vähän kun ruoka oli ehtinyt laskeutua lämmitettiin sauna ja käytiin uimassa. Tai ei sitä uimiseksi voi sanoa, lillumista se lähinnä oli, kun en halunnut räpiköidä kaislojen seasta pidemmälle.
Ropsu tuntui kasvaneen ihan kamalasti, vaikka isohan se on aina ollut, leonbergi kun on, mutta siitä on jo aikaa kun oon viimeksi sen nähnyt. Se on syntynyt muistaakseni muutamaa päivää aikaisemmin kuin meidän Nikki ja Nuno, eli Ropsukin on nyt 4-vuotias.

Oli kyllä tosi ihana käydä tuolla mökillä, vaikkakaan lisäaika ei olis ollut pahitteeksi (olisin viihtynyt vaikka koko loppuviikon), eikä myöskään auringonpaiste. Sinne vissiin paistaa aurinko hyvin aamulla ja päivällä.
Oli myös tietty tosi kiva nähdä iskää ja Seijaa pitkästä aikaa :)



Ropsu ja sen lohtukaveri :)

"No nyt kyllä otat kuvan kun mä käyn uimassa!"

Otin Ropsusta vielä pikku pätkän videota kun se leikki öh... kivenmurikalla :D Oon tosi pahoillani tosta musiikista, mutta se rupesi soimaan mun päässä, ja kohta se soi varmaan kaikilla muillakin...



Viikonlopun kaksi peräkkäistä hellepäivää teki tepposiansa meidän parvekkeella, ja kuinka ollakaan kaikki parvekekukat olivat ihan näännyksissä. Yrtit sain virkoamaan, mutta kukat näyttävät jo aika menetetyiltä tapauksilta... Ruukkutomaattikin oli ihan kärvähtänyt vihreiltä osiltaan, mutta hedelmät sen sijaan olivat tykänneet, sillä nyt ne näyttävät tältä!


Loppuun vielä kuva valtavasta naakkaparvesta, joita aina välillä tässä torin liepeillä näkyy. Kuvaan mahtui parvesta ehkä 1/3, se oli iso.


6 kommenttia:

  1. ihana toi video! Ja pakko sanoa et jotenki toi musa sopii tohon paremmin ku hyvin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, niin mustakin :D Meinasin siihen ensin jotain instrumentaalibiisiä, mutta kun tarpeeks monta kertaa olin kattonut ton videon, niin alkoi toi biisi soida päässä, jostain kumman syystä... x)

      Poista
  2. Ihana chewbacca-dogi <3 toi musa oli kyl hyvä, vihaan vihaan vihaan kun jossain lemmikkivideoissa on jotkut tosi nokkelat ja imelät sontaluritukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään käyttää jotain instrumentaaleja, mutta M.A. Numminen tuntui sopivan tähän paremmin Kookospähkinöineen :D

      Poista
  3. Ihana toi video :) Ja mahtavaa, että pääsit mökille, ja hei mä edelleen ootan sitä tilaisuutta kutsua teidät meillepäin! :) Porukat tuntuu aina vaan asuvan kesät mökillä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi se olis mahtavaa :) Oon kateellisena aina vaan kyylännyt sun kuvia sieltä x) Tuntuu olevan tosi upean näköstä seutua.
      Kyllä mäkin vaan asuisin jos olis mahdollisuus :D Heh.

      Poista