tiistai 18. maaliskuuta 2014

15 päivän haaste: päivä 15 & vähän extraa

"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Joo. Halusin, että haasteen viimeisestä postauksesta tulis edes vähän mielenkiintoisempi kuin mitä tuo sunnuntai nyt ihan todellisuudessa oli, joten teen tän viimeisen päivän nyt kolmelta edelliseltä päivältä, sunnuntai - tiistai :)

Aamu, SU - Olin ihan tosi fiiliksissä tuosta suklaamyslistä, ja söin sitä koko sunnuntain aikana vissiin kolme tai neljä kertaa :P Siis aivan ihanaa! Hyvästi aamupala- ja välipalaongelmat!



Päivä, SU - Siivoilin päivällä kämppää, ja nämä kylvökennot oli lojunut tuossa eteisessä jo ainakin kuukauden, ja koska nyt on vihdoinkin sopiva kylvöaika, niin otin nuo käyttöön. Ihan hirveästi en jaksa nähdä vaivaa noiden parvekkeen kasvien suhteen, koska siellä niin harva kasvi jaksaa elää, mutta olin jo aiemmin ostanut ruiskaunokin ja kiinanasterin siemeniä, joten kylvin ne nyt. Saa nähdä mitä niistä tulee. En tiedä jaksanko tänä vuonna mitään yrttejäkään laittaa... kirsikkatomaattia kyllä ajattelin, se tykkää noista meidän partsin kasvihuoneoloista :D



Päivän kuva, SU - Meillä sunnuntait on kissojen "huoltopäiviä", jolloin ne tarkistetaan takkujen varalta, sekä tarvittaessa leikataan kynnet ja putsataan korvat. Jostain syystä Nemon kynnet kasvaa ihan hirveää vauhtia verrattuna tyttöjen kynsiin, en sitten tiedä että eikö Nemo itse huolla niitä samassa määrin kuin Nikki ja Nuno, mutta Nemo oli taas ainut, jonka kynnet piti leikata.
Nemoa ei hätkäytä tuo varsinainen kynsienleikkaaminen, mutta tosta sylissäolosta se ei diggaile ollenkaan, kuten kuvasta näkyy :D Jossain määrin mielenkiinnolla se kyllä töllää, että mitä mä sille teen :D Muistan kun ekaa kertaa pentuna leikkasin Nemon kynsiä, se vaan kehräsi ja harotteli varpaitaan ♥ Jostain syystä se ei enää ole samanlainen, vaikka ihan nätisti tuossa sylissä pysyykin (vaikka venkoilee välillä kummallisiin asentoihin).


"Mitänää teet??"


Ilta, SU - Kattelin Tähdet, tähdet -ohjelmaa, ja sen innoittamana kuuntelin muutamia Alphavillen ja A-ha:n biisejä, kunnes painuin pehkuihin. Vihdoinkin sain aloitettua tuon Cornelia Funken Musteloitsun, mutta en jaksanut lukea kuin muutaman hassun sivun kunnes nukahdin.



Päivä, MA - Etäviikko alkoi, siis viimeinen viikko ennen näyttöviikkoa. Ihan rehellisesti sanottuna mun koko maanantaipäivä meni siinä, kun maalailin niitä näyttötyö-oksia, ja odotin maalikerrosten kuivuvan. En jotenkin edes osannut tehdä mitään muuta, kun piti kuitenkin mahdollisimman pian päästä maalaamaan lisää.

Profane Omenilta tosiaan ilmestyi uusi levy viime perjantaina, jolloin se tuli mullekin, mutta maanantaina vasta laitoin sen soittimeen. Täytyy kyllä sanoa, että vaatii useamman kuuntelukerran meikäläiselle auetakseen kunnolla - jos aukeaa silloinkaan. PO:n Beaten into Submission on niin v*tun kova levy ja mulle myös tunnetasolla tärkeä, että suoraansanottuna on ihme, jos mikään PO:n tulevista levyistä sitä ohittaisi paremmuudessa mun silmissäni :P Ehkä kamalaa sanoa näin, kun Beaten oli kuitenkin se debyytti, ja siitä pitäisi pistää joka kerta paremmaksi :D No sori. Yritän kuitenkin päästä tähänkin sisälle. Hyvältä se joka tapauksessa kuulostaa, mutta esim. ehdotonta lempparibiisiä ei ensikuulemalta löytynyt.



Ruoka, MA - Make teki meille illalla jälleen kana-nuudeliwokkia. Oli hyvää. Muuten vedinkin sitten antaumuksella mysliä ja sämpylää :P



Ilta, MA - Koitin illalla taas lueskella hetken, mutta ei siitä oikeen mitään tullut kun väsytti niin kovin (taas, vaikka mitään en koko päivänä tehnyt).
Nuno on viime kesästä lähtien tullut aina sänkyyn samalla kun mekin mennään nukkumaan :) Se tuntuu ymmärtävän kun sille sanotaan "sänkyyn" tai "nukkumaan", ja varsinkin kun se huomaa mun kävelevän makkariin päin, niin usein se juoksee mun ohi ja hyppää innoissaan ensimmäisenä sänkyyn :) Jos mennään Maken kanssa yhtäaikaa nukkumaan, niin Nuno tulee meidän väliin pörisemään, joskus kauaksikin aikaa. Nyt Nuno tuli pitämään mulle hetkeksi lukuseuraa.



Aamu, TI - Heräsin siinä kahdeksan jälkeen, ja keittelin kahvit ja laitoin kissoille aamupalaa. Ite söin aamupalan vasta reippaasti myöhemmin. Maalaushommat alkoi jo ennen kuin sain kahvikupposen nenän eteen.



Naama & hiukset, TI - Sunnuntain ja maanantain olinkin ihan petolinnun perse, ja kun joku naamakuva piti vielä tähän haasteeseen saada, niin ihan sitä varten nyt vähän siistin itseäni :D



Päivä, TI - Vihdoinkin jotain ohjelmaa! Kävin päivällä kauppareissulla (kuin hurjaa!) ostamassa koristekatetta tuohon näyttötyöhön, ruokakaupassa, Punnarissa, kirppiksellä, sekä kaverilta hakemassa ostamani kengät, jotka olivatkin liian isot. Ostin kaupasta ja Punnarista lisää mysliaineksia, kuinkas muuten ;) Punnarista lähti mukaan mulperimarjoja, ja niiden ansiosta myslistä taisi tulla jopa vielä parempaa. Kirppikseltä en taaskaan löytänyt mitään.

Ruoka, TI - Oon tänäänkin syönyt jo mysliä, mutta kävin kauppareissun yhteydessä Toinen Keksi -kahvilassa syömässä lounaskeiton. Oikeasti ei olisi ollut varaa syödä ulkona edes tuota lounaskeittoa, mutta paprikakeitto mut sinne kuitenkin houkutteli. Keitto ei ollutkaan ihan sellainen kuin olin kuvitellut, mutta ihan hyvää se toki oli. Kahvilassa törmäsin myös kaveriini Hanneen, jonka kanssa ehdittiin vähän jutella ennen kuin sen kyyti tuli.
Toisessa Keksissä on tosi ihana tunnelma ja maittavat lounaat, aina sieltä on hyvillä mielin lähtenyt :) Ne jälkkärit ja leivonnaiset on niiiiiiiiiin ihania, mutta nopeasti vaan vilkaisin niitä, ja kun menin Hannen pöytään, niin Hannekin oli jo browniensa ehtinyt syömään, huh! :D




Tärkeintä, TI - Jumaleissön, mun oksat on nyt maalattu! Kaikki! Nyt täytyy enää vähän suihkia maalia koristekatteeseen, ja sit pääsen vihdoin siivoamaan ton parvekkeen, mikä on btw. aivan kamalan näköinen kaikesta siitä maalipölystä!
Vähän tuossa oksia sommitellessa rupes jännittämään miten ne siinä pysyy, ja onko se tarpeeksi, mitä siihen suunnittelen. Mun saamani oksat kun ei ollutkaan ihan sellaisia kuin alunperin aattelin niiden olevan...



Ilta, TI - Meikäläisen loppuillan sohvapesä. Pistin pitkästä aikaa tuoksulyhdynkin palamaan ja siivosin olkkarin pöydän kaikesta näyttötyöscheissesta ja maalipurkeista. Nyt vois vielä iltapalaa syödä ja katella jotain kivaa sarjaa. Ajattelin josko olis katsonut Lostin taas pitkästä aikaa.



Toivottavasti nämä haastepostaukset on ees jotain jollekin antanut :) Itsestä aina tuntuu että arki on ihan älyttömän tylsää ja rutiininomaista, ja monena päivänä syödään samaa ruokaakin. Mutta ei se jollekin toiselle välttämättä tunnu tylsältä, kun se toinen tyyppi tekee kuitenkin eri asioita kuin itse tekee :) Musta näitä haastepostauksia on ollut mielenkiintoista lukea muiden blogeista, vaikka kuinka se kirjoittaessa tuntuiskin tylsältä! Keep going vaan :)
Päivän kuvia ja tärkeintä-kuvia oli ihan hirveän vaikea miettiä joka päivälle, joten valitettavasti munkin kyseiset kuvat usein puuttui tai oli muuten vaan pönttöjä :P Sorry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti