perjantai 14. maaliskuuta 2014

15 päivän haaste: päivät 12 & 13

"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Torstai, eli päivä 12 ei ollut mikään tapahtumarikas päivä, ja kuvia tuli otettua tosi vähän, joten päätin yhdistää torstain ja perjantain.

Aamu, pvä 12 - Oikeasti unohdin ottaa aamukuvankin, joten siksi vähän omituinen aamukuva :D Meidän menopeli olis aika kipeästi pesun tarpeessa, mutta vielä ei viitti pestä jos kohta taas tulee vettä, räntää ja mummoja taivaalta. Kyseinen hoppa jälleen uskollisesti toimitti mut aamulla töihin.



Päivä, pvä 12 - Päivän kohokohta taisi olla se, kun sain seurailla sykemittarista kalorinkulutustani :D Kokeilin ihan uteliaisuudesta paljonko kaloreita meikäläisen työpäivä oikeasti kuluttaa, siitä kun on ollut juttua, että seisomatyö kuluttaa niitä enemmän kuin istumatyö. No, nyt mun tietysti täytyy vertailun vuoksi ottaa luvut myös löhöpäivästä. Mittari kadotti sykkeen siinä viiden tunnin jälkeen, enkä heti huomannut sitä, mutta uskoisin, että tuohon lopputulokseen voisi lisätä vielä parisataa kaloria, niin oltaisi aika lähellä oikeita lukemia. Vahtasin tuota mittaria kuitenkin vähän väliä, niin pystyn arvioimaan parin viimeisen tunnin lukemat :) Melko mielenkiintoista kyllä!
Oli viimeinen työpäivä pariin viikkoon. Huomisen sain vapaaksi, ensi viikko on etäviikko, ja sitten onkin jo näyttöviikko.



Naama & hiukset, pvä 12 - Olin ihan samannäköinen kuin edellisenäkin päivänä, vaatteita myöten, joten en jaksanut vaivautua.

Ruoka, pvä 12 - Tosi tylsää, mutta söin aamupalaksi TAAS rahkasmoothien, lounaaksi TAAS makaronilaatikkoa ja salaattia, ja hallilta kotiuduttuani VIELÄ kerran makaronilaatikkoa. Ja sämpylän. Joten ei kuvia. Seuraavaksi jotain muuta, sillä makruloota loppui :P

Ilta, pvä 12 - Olin jo aamulla pakannut sali- ja uintikamat valmiiksi autoon, ja ajattelin päättää vasta töiden jälkeen meenkö pelkästään salille vai sekä uimaan että salille. Kyllä siinä varmaan puolet automatkasta tuli yritettyä keksiä jotain tekosyytä miksei menisi kumpaankaan (siivouspäivä oli paras syy, mutta sekään ei ihan pätenyt, koska mulla oli perjantaina koko päivä aikaa siivota), mutta en ees ollut kovin väsynyt, joten ihan viitseliäisyydestä se kaikki oli kiinni. Tosin mulla oli aivan hervoton nälkä kun pääsin uimahallille, olin vähän tyhmä kun en syönyt mitään välipalaa...
Mutta tuli siis mentyä sekä kuntosalille että vesijuoksemaan. Salilla kaikki teinipojat oli vallanneet taas vapaapainopuolen, joten pysyttelin vaan laitteiden parissa. Uimahallin puolella oli jotain muksujen harjoituksia sekä vesijumppaa, joten ruuhkaa oli! Sen takia ei myöskään vesijuoksuradoista ollut auki kuin pienempi, missä matala pää jatkuu pidempään, ja koska en koskaan juokse sinne matalaan päätyyn asti, rata on siis lyhyempi :P Ja silläkin radalla oli vähän ruuhkaa, ja hitaita juoksijoita. Vähän meinas välillä hermo mennä, mutta kestin kuitenkin ;) Ja perhana, ei tarvii kolme ihmistä vierekkäin juosta! Mua ärsyttää kaikki seurustelijajuoksijat :D
Piti ottaa naamakuvakin jossain tuolla hallilla, mutta en yksinkertasesti kehtaa! :D Hirveesti ihmisiä joka puolella, enkä kehannut mennä vessaankaan ottamaan kuvaa :D Ongelmallista.



Tärkeintä, pvä 12 - Kissat oli iloisia kun vihdoin kahdeksan jälkeen tulin kotiin :D Nikki pesi mun naaman. Oon muuten tosi pahoillani näistä rakeisista kuvista. Musta on ihan perseestä että iLuurin etukamera on niin paljon huonompi kuin "takakamera". Puhelin on kuitenkin useemmin käden ulottuvilla kuin kamera - ja lisäksi mun kamerasta on akku loppu, enkä oo muistanut ladata sitä :P



Aamu, pvä 13 - Vapaapäivän aamu alkoi jälleen jo ennen kahdeksaa ihan oma-aloitteisesti. Jumitin internetin ihmeellisessä maailmassa ja söin aamupalan. En jaksanut tänään surautella smoothieta, joten söin paahtoleipää. Aloin tuossa muutama viikko sitten syömään biotiinia, päätin ensin syödä kissoille ostetun Aptuksen Biorionin, kun ei sitä ole tullut kissoillekaan syötettyä.



Päivä & ruoka, pvä 13 - Kävin puolenpäivän jälkeen ruokakaupassa, kun iski kokkailuinspis. Oli jo nälkä kun tulin takaisin, joten aloin hommiin heti. Tänään siis valmistui avokadopastaa, joka muuten tehtiin Sen Kuuluisan avokadopastan reseptin mukaan, mutta laitoin kastikkeeseen lisäksi kermaa, kanaa ja pinaattia. Valehtelisin jos väittäisin ruokakokeilun mitenkään muuttaneen mielipidettäni avokadoon, lähinnä se päinvastoin vain vahvisti sitä, ettei avokado ole mun juttu ollenkaan. Oon nyt kokeillut sitä sekä kylmänä salaatissa sekä lämpimän ruuan joukossa, ja ei vaan uppoa. Että ehkä nyt jätän kokeilut sikseen ja käytän sitä tosiaan vaan siellä smoothieissa. Eipä tuo nyt suoranaisesti pahaakaan ollut, mutta silti.
Päivällä oli kovasti tarkoitus suorittaa edellisillalta jääneet siivousrutiinit, mutta lopulta vaan siistin keittiön ja tiskasin kokkailun jälkeen, ja kattelin loppupäivän rästiinjääneitä jaksoja eri lempparisarjoista. Välillä kävin maalailemassa oksia näyttötyöhön. Senkin pystyi aloittaa vasta iltapäivästä, kun aamupäivällä ja päivällä tuuli niin älyttömästi. Oli taas ihana tunne kun kaupan pihassa laitoin huulirasvaa, ja kun nousin autosta meidän parkissa, niin tuuli lennätti varmaan koko kotikadun hiekat suoraan naamalle ja vastarasvattuihin huuliin -.-
Niin ja päädyin tekemään myös pienen tilauksen Fitnesstukkuun. Tilasin lähinnä D-vitamiinia ja rasvanpolttajia, kun molempia sai kaksi purkkia yhden hinnalla. Tilasin myös yksiä välipalapatukoita kokeiluun ja uuden juomapullon rikki menneen tilalle.



Naama & hiukset, pvä 13 -  Unohdin ottaa naamakuvan tänään, ja nyt oon jo niin väsynyt etten kelpuuttaisi sellaisista yhtäkään julkaistavaksi :P Löhöpäivän vuoksi olin kotihousuissani, meikittä ja tukka ponnarilla koko päivän. Olisi ollut hyvät tsäänssit ottaa kalorinkulutusvertailu heti tänään, mutta siivoilun takia päivästä PITI tulla aktiivisempi kuin mitä siitä tulikaan, niin jäi nyt sekin ottamatta.

Ilta, pvä 13 - Ilta jatkui sohvalla löhöämisen merkeissä. Liekö päivän hirveät hiilarimätöt saaneet kaikki energiat kaikkoamaan, mutta peruin illan zumbatunninkin - taas! Make liittyi mun seuraani sohvalle, kun katsottiin Netflixistä kolme eri stand-up -showta.



Päivän kuva, pvä 13 - Kuva Nemosta kuvaa niin hyvin omankin päivän kulkua, että sopii tähän ihan mainiosti. Saas nähdä tuleeko haasteen viimeisistä päivistä ihan übertylsiä, kun ei ole rahaa, ja on luvattu myrskyäkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti