maanantai 26. syyskuuta 2011

kattihaaste #2: venytys

Kattihaasteen aiheena on venytys, mutta tulinpa huomanneeksi, että kovin vähän mulla on mitään venyttelykuvia ylipäänsä, eikä varsinkaan tuoreita. Nämä Nikkin kuvat ovat viime vuodelta.

Nikki maaliskuussa 2010, n. 2-vuotiaana

Nikki elokuussa 2010
Olipa tosi hassua katsella Nikkin ja Nunon vanhoja kuvia. Ne oli vielä tuolloin 2010 vuoden alussa ihan pieniä ja laihoja, eikä niillä ollut tuollaisia tuuheita turkkeja kuin nyt, ja kauluritkin alkoivat kasvaa vasta 2010 kesällä. Noistakin kuvista kyllä jo tuota kaulurin kasvua huomaa, joskaan ei hirveän selkeästi kun se näyttää noissa muutenkin niin pörröiseltä ;)

12 kommenttia:

 1. Ihanat venytykset.
  Oon kyl niin höpsähtänyt noihin sun tyttöjen värityksiin, aivan ihanat. Ette te missään näyttelyissä käy koskaan näyttäytymässä?

  VastaaPoista
 2. Pörröset kisut on niin kivoja <3 Paitsi että pitää olla koko ajan harjaamassa xD

  VastaaPoista
 3. Katja, ei me olla näiden kanssa näyttelyissä käyty. Nuno kävi kasvattikodissaan sillon pentuna muutaman kerran, mutta se oli kuulemma Nunolle tosi stressaavaa ja epämiellyttävää. Nikkiä haluisin joskus kokeilumielessä käyttää näyttelyissä, se on parhaimmillaan niin äärettömän kaunis neiti, että kuulisin mielelläni millaisia arvosteluja se siellä saisi :)
  Mutta noin muuten mä itse en ole innostunut näyttelytouhuista, kissan puunaamisesta ja sen häkkiin lukitsemista, ja istuskella siellä sitten koko päivä... Ja mä luulen että Nikki stressaisi sitä koko juttua aika paljon.

  Leena, Nikkillä ja Nunolla, vaikka ne on sisaruksia samasta pentueesta, on ihan erilaiset karvanlaadut. Nikkillä on semmoinen silkkinen ja tosi pehmeä, kun taas Nunolla on vähän karheampi. Nunon karvat takkuuntuu tosi herkästi oikeen pahastikin jollei säännöllisesti kampaa oikein kunnolla (ja mä unohdan tämän usein), mutta Nikkin karva on jotenkin niin siliävää, ettei se takkuunnu kovin helposti. Eli periaatteessa ainakaan Nikkiä ei tarvis harjata montaa kertaa viikossa, mutta kun nää molemmat sitä harjausta niin kovin rakastavat, niin harjaan niitä usein ihan jo senkin takia :D

  VastaaPoista
 4. No joo, omistakin Armas ja Onni on sellasia hepulistressaajia näyttelyissä, että en niiden kanssa viiti käydä. Oskari nyt sitten onkin tommonen omituinen blondi joka ei oo milläänkään. Onhan ne päivät toisinaan pitkiä, mutta ite tykkään siitä että saa rauhassa puhua kissaa ilman, että kukaan kattoo oudosti :D
  Harmi sinällään, noita olisi mielellään ihan livenäkin ihastellut :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Katja, sä voit tulla käymään meillä joskus :D Itseasiassa piti sanoakin, että jos kerran täällä päin pyörit, niin voidaan hyvin käydä kahvilla/siiderillä tms. jos kiinnostaapi :) Mulla ei kovin montaa kahvittelukaveria täällä päin ole, ja ainahan uusiin ihmisiin on kiva tutustua :)

  VastaaPoista
 7. Ja peeäs; eikö tuommoo sohva oo tosi epäkissaystävällinen :O
  Ite unelmoitten jonkinsorttisesta mustasta kangassohvasta, mutta ei onnistu kun noista omista pörrylöistä lähtee karvaa niin jumalattoman paljon ja olis se sohva varmaan aika kalmasen näkönen hetken kuluttua :D
  (ja nyt ihan vahinhossa kommentoin tälleen putkeen, kun en tajunnut tuohon ekaan laittaa ja katjamaisesti typosin ton toisen, enkä tajunnut että siihen jää tollanen merkintä.. en nyt vaan osaa.)

  VastaaPoista
 8. Noniin ja taas mä kirjotan tähän omani perään :D
  Mut hei joo, kuulostais itseasiassa kivalta. Kahvi/siideri ja uusiin ihmisiin tutustuminen siis. Mitäpä jos mä heitän tuolla naamakirjassa sulle kaveripyynnön niin käy ehkä helpommin sitä kautta? :D

  VastaaPoista
 9. Katja, mulla ei enää ole tota sohvaa, vaan ostettiin alkuvuodesta uusi, tosin kankainen ja tummanruskea sekin :) Toi edellinen sohva ei kerännyt karvaa yhtään, nykyinen jonkin verran enemmän, mutta meillä kissat makoilee niin harvoin sohvalla, että ei tässä kovin usein karvaa ole. Ne karvamatot on sitten esim. kissojen suosimalla punaisella tuolilla :)
  Ainoo, että Nuno kielloista huolimatta terottaa kynsiään sohvan kulmiin, ja ne on aika inhottavan näköiset. Toisaalta se terottaa niitä myös poikaystävän nahkaiseen nojatuoliin, ja se on IHAN HIRVEÄN näköinen x) Eli ei noi loppujenlopuksi ihan niin epäkissaystävällisiä ole ku vois kuvitella :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat venytykset. Tuttuja asentoja meillä ei vain tällä kertaa onnistunut kuvaaja olemaan oikealla hetkellä paikalla.

  VastaaPoista
 11. Ah, kaunis. Pitäis ihmistenkin ottaa oppia kissan tavoista : )

  VastaaPoista